fbpx
Ce serial anuleaza Netflix dupa doar un sezon

Ce serial anuleaza Netflix dupa doar un sezon

O noua stire de la publicatia Deadline Hollywood sustine ca serviciul de streaming Netflix din Statele Unite a anulat un serial dupa primul sezon, asta desi acesta a castigat un premiu Emmy. Producatorul executiv al acestei serii a dezvaluit niste puncte de vedere in aceasta privinta, dar nu critice.

The Dark Crystal nu va avea un al doilea sezon pe Netflix. Publicatia Deadline Hollywood informeaza ca serialul, un prequel al filmului din 1982 al lui Jim Henson, a fost anulat de serviciul de streaming Netflix.

CITESTE SI:  Cum iti pastreaza Google confidentialitatea

Stirea vine la doar cateva ore dupa ce serialul The Dark Overloard de pe serviciul de streaming Netflix a castigat primul sau premiu Emmy. “Suntem onorati sa anuntam ca The Dark Crystal: Age of Resistance a castigat Premiul Emmy pentru cel mai bun program pentru copii. Felicitari tuturor artistilor incredibili de talentati care au creat aceasta lume fantastica si care au creat acest serial”, a postat contul The Dark Crystal pe Twitter.

CITESTE SI:  Compania de camere care va vinde senzori de imagine altor companii

Cu un amestec de papusi in stil Henson si cu diverse efecte, serialul de pe Netflix a inclus o distributie formata numai din nume grele, cum ar fi Nathalie Emmanuel, Gugu Mbatha-Raw si Shazad Latif.

Intr-o declaratie, producatorul executiv Lisa Henson a precizat ca echipa din spatele seriei este “recunoscatoare Netflix pentru ca a avut incredere in noi in acest proiect ambitios” si ca echipa de productie va explora alte modalitati de a continua aceasta poveste in viitor.

CITESTE SI:  Masurile Instagram pentru conturile dubioase

Ce parere ai despre asta? Crezi ca echipa de productie va reusi sa continue povestea “The Dark Crystal: Age of Resistance”, acum ca serviciul de streaming Netflix a renuntat la acest serial dupa un sezon? Crezi ca povestea serialului – castigator al premiului Emmy – va continua pe un alt serviciu de streaming?