fbpx

Ce pret are serviciul de streaming al T-Mobile

Ce pret are serviciul de streaming al T-Mobile

Compania T-Mobile (care e operator de telefonie mobila in SUA), a anuntat ca lanseaza oficial propriul sau serviciu de streaming. S-a dezvaluit si ce pret de pornire va avea acest serviciu al T-Mobile si ce va contine.

Modul in care consumam media s-a schimbat in ultimul deceniu. Era o vreme in care puteam viziona doar ce era disponibil la TV (cand existau doar cateva canale), iar mai tarziu a aparut cablul TV, acest lucru permitandu-ne sa alegem dintr-o varietate de programe.

Cu toate acestea, in ziua de azi poate fi observata cresterea serviciilor de streaming. Din acest motiv, nu e o surpriza ca unele companii incearca sa valorifice acest segment de piata.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum pot folosi utilizatorii de iPhone YubiKey pentru a se autentifica

Cum ar fi T-Mobile care a anuntat recent un nou serviciu de streaming care se numeste TVision. Avand un pret de pornire de 10 dolari pe luna, acesta le va oferi utilizatorilor acces la continut de la canale precum AMC, BET, Discovery, MTV si nu numai.

De asemenea, va permite utilizatorilor sa urmareasca contracost canale individuale, cum ar fi Starz si Epix. Cu toate acestea, pentru cine prefera televiziunea live, T-Mobile va oferi in SUA si un pachet TVision Live care are un pret de 40 de dolari pe luna si care va oferi utilizatorilor acces la canale TV live, cum ar fi ABC, CNN, NBC, ESPN si asa mai departe.

CITESTE SI:  Ce pret accesibil ar avea consola de jocuri Xbox Series X

Iar pentru inca 10 dolari, vor exista si canale de sport precum reteaua NFL, ESPNU si The Golf Channel. Avand un pret de 10 dolari pe luna, serviciul de streaming TVision al T-Mobile poate rivaliza cu servicii de streaming precum Netflix.

CITESTE SI:  Cu ce companie isi incheie OnePlus parteneriatul

Mai ramane doar ca serviciul companiei T-Mobile cu pret de 10 dolari pe luna sa aiba si filme si seriale pe care utilizatorii vor dori sa le urmareasca. TVision va fi lansat treptat incepand cu 1 noiembrie pentru clientii postpaid ai T-Mobile, inainte de a se lansa eventual clientilor Sprint iar apoi si celorlalti.