fbpx

Ce crede Disney Plus despre impartirea conturilor intre mai multi oameni

Ce crede Disney Plus despre impartirea conturilor intre mai multi oameni

Platesti pentru propriul tau cont de Netflix, Amazon Prime Video sau HBO Now? Un adevar din ziua de azi e ca multi oameni impart accesul la serviciile de streaming. Acestia impart conturile si parolele cu mai multi oameni.

Impartasirea parolei e atunci cand utilizatorii unui serviciu impart un singur cont. Acest lucru e de obicei daunator si in general nu e permis in conditiile contractului de furnizare a serviciilor.

Dar oamenii nu respecta asa ceva, pentru ca impartirea unui cont duce la economisire intrucat nu platesc pentru mai multe abonamente. Am vazut ca unele companii incearca sa reduca acest comportament, dar Disney Plus nu pare sa fie deranjata de acest tip de comportament, deocamdata.

CITESTE SI:  Pretul laptopului M15 cu design realizat de Intel

Vorbind pentru The Verge, presedintele Disney pentru servicii de streaming, Michael Paull, a spus ca, deocamdata, impartirea accesului e ceva cu care compania e in regula.

Aceasta nu e o acceptare din partea Disney a impartirii contului pentru Disney Plus, ci mai degraba e vorba despre ceva ce compania recunoaste ca exista si ca unii oameni vor imparti conturile orice li s-ar spune.

CITESTE SI:  IBM dezvaluie primul cip pe 7nm din lume

Potrivit lui Paull de la Disney Plus, “Noi credem ca unii oameni vor observa beneficiile si vor actiona in consecinta. Acestia vor folosi acele conturi pentru familia lor, pentru locuinta lor. Acestea fiind spuse, noi recunoastem ca impartasirea parolei exista si ca va continua sa existe”.

CITESTE SI:  La ce rezolutie poate in sfarsit Safari sa redea clipuri video de pe YouTube

Cu toate acestea, el mentioneaza ca Disney Plus are mecanisme care ar putea impiedica acest tip de comportament al oamenilor daca lucrurile scapa de sub control.

Paull de la Disney Plus adauga: “Noi am creat o tehnologie pe care o vom folosi pentru a intelege comportamentul oamenilor. Iar atunci cand vedem comportament care nu are logica, noi avem mecanisme prin care ne putem ocupa de asa ceva”.