fbpx

VIDEO: De ce aceasta poate fi masina electrica a viitorului, de la Lexus

De ce aceasta poate fi masina electrica a viitorului, de la Lexus

Compania Lexus care apartine de producatorul auto japonez Toyota a prezentat masina electrica a viitorului. Autoturismul ofera experiente inovative si uimitoare.

In momentul de fata, majoritatea masinilor electrice arata si se simt ca o masina obisnuita cu motor cu ardere interna. Cu toate acestea, Lexus a dezvaluit conceptul sau de masina electrica care se numeste LF-30.

Daca asa ar putea arata viitorul autoturismelor pe electricitate, atunci cu siguranta ne declaram extrem de interesati. Avand in vedere ca acesta este un autoturism concept concentrat pe design, este foarte corect sa presupunem ca Lexus l-a afisat cat se poate de mult si i-a oferit un aspect destul de extrem.

CITESTE SI:  Motivul pentru care Xiaomi nu este gata pentru Statele Unite

Vorbim aici despre margini ascutite si portiere ciudate care contribuie la crearea unui aspect futurist, dar realizabil. Masina electrica Lexus vine chiar si cu un acoperis din sticla, astfel incat sa permita luminii naturale sa ajunga in interior.

CITESTE SI:  De ce Facebook i-ar putea plati pe editorii de stiri

Lexus a reimaginat si experienta de conducere, in cadrul careia compania incearca sa implementeze ceea ce aceasta numeste “control avansat de postura” care contribuie la mentinerea liniei vizuale a soferului.

Acest lucru se realizeaza prin ajustarea cuplului pe fiecare roata datorita motoarelor electrice incorporate in fiecare roata. Masina electrica va veni chiar si cu o drona incorporata care se numeste Lexus Airporter si care va putea livra bagajele de la autoturism pana in fata locuintei, asa ca nu va trebui sa ridici lucruri grele.

CITESTE SI:  Cand va deveni operational avionul urias Airbus BelugaXL

Acestea fiind spuse, acesta este doar un concept de la aceasta companie, deci nu e clar daca compania japoneza intentioneaza sa puna in productie LF-30 sau ce pret va avea daca se va produce. Dar ce crezi despre asta? Este Lexus LF-30 o masina electrica a viitorului pe care ai incerca-o?