fbpx

VIDEO: Ce viteza maxima are prima masina electrica a Aston Martin

Ce viteza maxima are prima masina electrica a Aston Martin

Aston Martin doreste sa lanseze prima sa masina electrica, Rapide E, in curand. Aceasta companie a dezvaluit un clip video cu un prototip al acestui autovehicul.

Producatorul britanic de autoturisme Aston Martin a mai dezvaluit un prototip Rapide E cu sistem de transmisie in intregime pe electricitate in 2015. Doi ani mai tarziu, a inceput sa lucreze cu Williams Advanced Engineering, divizia tehnica a echipei Williams Formula 1.

Compania Aston Martin este cea mai bine cunoscuta pentru autoturismele sale de lux, dar aceasta lucreaza si la o masina electrica. Aston Martin spune ca autoturismul a fost proiectat pentru a pastra si imbunatati experienta si caracterul lui Rapide S cu motor V12.

CITESTE SI:  Ce pret are acest laptop de gaming zvelt al Gigabyte

CEO-ul companiei, Andy Palmer, a postat un tweet despre aceasta masina electrica recent. Clipul video arata prototipul Rapide E circuland pentru prima data.

De asemenea, se intampla ca aceasta sa fie prima masina electrica a Aston Martin. Aceasta va fi in masura sa ofere aceeasi experienta pe care clientii o pot primi de la Rapide S, cu un sistem de acumulatori de 800V care este compatibil cu incarcatoarele rapide DC.

CITESTE SI:  De ce IBM nu mai lucreaza la recunoasterea faciala

De asemenea, masina electrica va avea motoare care ofera echivalentul a 602CP si o viteza maxima de 250 de kilometri pe ora. Clipul video postat de CEO arata cum autoturismul isi croieste drum intr-o parcare.

Nu circula cu viteza mare, dar cel putin stim ca producatorul a ajuns atat de departe cu dezvoltarea acestui autoturism incat si-a permis sa il dezvaluie.

Mai multe informatii despre aceasta masina electrica vor fi confirmate mai tarziu inainte de lansare. Se asteapta ca Aston Martin o va lansa la un moment dat in al patrulea trimestru al acestui an. Ramane sa vedem cum va fi acest autoturism.