fbpx

Unde au aparut unele dintre cele mai rapide incarcatoare pentru masini electrice din lume

Unde au aparut unele dintre cele mai rapide incarcatoare pentru masini electrice din lume

Locuitorii dintr-o anumita zona au acum acces la unele dintre cele mai rapide incarcatoare pentru masini electrice de pe planeta… chiar daca oamenii inca nu pot folosi statiile la capacitate maxima.

Volkswagen Electrify America a instalat primele incarcatoare de 350kW, dar masinile care suporta o astfel de viteza de incarcare inca nu au aparut.

Proprietarii de masini electrice din California vor avea acum acces la cele mai rapide statii de incarcare din Statele Unite, daca nu de pe planeta, dar acestea nu pot fi folosite in acest moment.

CITESTE SI:  Dimensiunea incredibila a aplicatiei lite Instagram

Volkswagen Electrify America a instalat primele incarcatoare rapide de 350kW pentru masini electrice in California, mai exact la San Francisco Premium Outlets din Livermore Valley.

Aceasta zona comerciala se afla la aproximativ 40 de kilometri distanta de San Francisco si ofera doua astfel de incarcatoare rapide de 350kW Volkswagen, pe langa 8 de 150kW pentru autoturisme electrice.

CITESTE SI:  Pentru a exploata minier Luna, compania spatiala privata Moon Express planuieste sa construiasca mai multi roboti

Daca o masina electrica compatibila este conectata la oricare dintre cele doua statii rapide de 350kW din California ale Volkswagen, autoturismele vor primi o autonomie de circa 321 de kilometri cu o incarcare de doar 10 minute.

Exista deja cateva incarcatoare in aceasta locatie din California. Este vorba despre statiile Supercharger ale Tesla, 20 dintre ele fiind instalate tot la Simon’s San Francisco Premium Outlets.

Locatiile Simon’s primesc si statii Electrify America de la Volkswagen. Acestea vor fi instalate la locatiile Simon’s la nivel national, 17 dintre ele fiind numai in California.

CITESTE SI:  Facebook Live este folosit din nou pentru a transmite live o crima

Chiar daca aceste incarcatoare super-rapide ale Volkswagen au fost instalate in California, masinile electrice care se pot incarca la aceasta viteza inca nu au aparut. Porsche Taycan este un autoturism capabil de astfel de viteze de incarcare, dar va ajunge pe piata abia prin 2020.

Facebook