fbpx

Tara in care Apple ar putea produce acumulatori pentru propria masina electrica

Tara in care Apple ar putea produce acumulatori pentru propria masina electrica

Conform unei stiri de DigiTimes, compania Apple din Statele Unite a decis tara in care va produce acumulatori pentru autoturisme pe electricitate, posibil chiar pentru propria masina electrica a companiei. Nu se va baza pe China, potrivit stirii.

Se crede ca compania din Cupertino, Statele Unite, lucreaza la propria sa masina electrica, iar nucleul acesteia, pe langa motor, ar fi acumulatorul.

Asta pentru ca acumulatorul alimenteaza o masina pe electricitate. Conform unei stiri de DigiTimes, se pare ca compania din Cupertino, Statele Unite, ar putea produce acumulatorii in Statele Unite.

CITESTE SI:  Care ar putea fi noul logo al produselor Apple

Potrivit stirii, Apple a stabilit initial sa lucreze cu companii chinezesti precum CATL si BYD, dar unul dintre aspectele obligatorii era ca acesti acumulatori sa fie produsi in SUA, ceea ce inseamna ca o colaborare cu acele companii chinezesti nu ar fi posibila.

In schimb, se pare ca Apple ar putea lucra cu companiile Foxconn si Lithium Electrochemistry din Taiwan. Ambele companii taiwaneze vor infiinta locatii in SUA.

CITESTE SI:  Un robot va da examenul national pentru intrare la facultate din China

In general, compania din Cupertino se aprovizioneaza cu componente din diferite parti ale lumii, dar majoritatea provin din China. Apple a explorat posibilitatea de a produce anumite produse in SUA, cum ar fi Mac Pro care e asamblat in SUA.

In prezent, nu exista informatii cu privire la data la care presupusa masina electrica a Apple va debuta oficial. Pana acum, compania din Cupertino nu prea a oferit informatii, dar compania a angajat in ultima vreme diversi oameni cu experienta in masinile electrice si in industria auto.

CITESTE SI:  Inteligenta artificiala a IBM prezice schizofrenia urmarind fluxul sanguin din creier

Asa ca e foarte probabil ca Apple lucreaza la o masina electrica. Ce parere ai despre asta? Crezi ca acei acumulatori produsi in SUA sunt destinati pentru autoturismul pe electricitate al companiei?