fbpx

Tara europeana in care Tesla va produce 500.000 de masini pe an intr-o fabrica

Tara europeana in care Tesla va produce 500.000 de masini pe an intr-o fabrica

Noua fabrica a producatorului auto Tesla va produce 500.000 de masini electrice Model Y si Model 3 pe an si se va afla intr-o tara europeana, conform unor noi documente descoperite de presa din respectiva tara europeana.

Luna trecuta, CEO-ul Elon Musk al producatorului auto Tesla din Statele Unite a confirmat ca are de gand sa construiasca fabrica Gigafactory 4 in Germania, prin preajma Berlinului.

Proiectul va avea loc pe un teren de 300 de hectare, langa un parc industrial din apropiere de Berlin. Elon Musk a declarat ca producatorul auto Tesla va construi “acumulatoare, mecanisme de rulare si masini, incepand cu Model Y” la fabrica Gigafactory 4 din Germania.

CITESTE SI:  Ce caracteristica ajunge in premiera pe YouTube

Planurile pentru Gigafactory 4 au fost obtinute de ziarele Bild si Frankfurter Allgemeine Zeitung din Germania, iar aceasta arata ca compania intentioneaza sa produca 500.000 de masini electrice pe an la Gigafactory 4.

Tesla are de gand sa produca 500.000 de masini electrice pe an la noua sa fabrica de la marginea Berlinului, a informat acum ceva timp ziarul Bild din Germania.

CITESTE SI:  Cum e platforma vocala pentru pacienti dintr-un spital din LA

Luna trecuta, Elon Musk, CEO-ul companiei Tesla, a anuntat ca a fost ales un loc din Gruenheide, Brandenburg, pentru a construi masini Model 3 si Model Y.

Ziarul Frankfurter Allgemeine Zeitung din Germania a informat ca Tesla va investi pana la 4 miliarde de euro in acea fabrica de masini. Acea uzina din Germania a companiei va crea 10.000 de locuri de munca, informeaza Bild citand documente de planificare care vorbesc despre o fabrica care va avea o dimensiune de pana la 420 de terenuri de fotbal.

CITESTE SI:  Ce vrea Nintendo in legatura cu emulatorul de Game Boy Advance de pe GitHub

Constructia fabricii de masini din Germania va incepe in anul 2020, a relatat ziarul. Compania Tesla din Statele Unite a refuzat sa ofere un comentariu pe marginea articolului Bild si a planurilor sale de extindere.

Facebook