fbpx
Si asta va ajunge pe masinile Tesla in curand, spune Elon Musk

Si asta va ajunge pe masinile Tesla in curand, spune Elon Musk

CEO-ul Elon Musk al companiei Tesla din Statele Unite a dezvaluit, la intrebarea unui internaut de pe Twitter, ca ceva anume va ajunge in curand in sistemul de infotainment al masinilor produse de aceasta companie. Unii neaga utilitatea acelui lucru si invoca ingrijorarile legate de siguranta.

Mai devreme in acest an, CEO-ul Elon Musk al companiei americane a indicat ca servicii de streaming video precum Netflix si YouTube vor ajunge in curand pe masinile Tesla.

Avand in vedere ca deja poti juca jocuri pe sistemul de infotainment al masinilor Tesla, presupunem ca nu e exagerat sa poata si reda clipuri video.

CITESTE SI:  Companii tehnologice gigant sprijina Apple in procesul cu Qualcomm, dar nu din motive altruiste

Avand in vedere ca Disney+ este noul serviciu de streaming, le va permite Tesla utilizatorilor sa urmareasca continut si de acolo in masinile Tesla? Se pare ca Elon Musk spune ca da.

Cand a fost intrebat pe Twitter daca Disney+ va sosi pe masinile Tesla, Elon Musk a raspuns ca va ajunge in curand, dar nu a spus exact cand se va lansa si nici nu a oferit informatii despre disponibilitatea Disney+.

CITESTE SI:  Despre noul sistem de operare Android 12 al Google

Acestea fiind spuse, trebuie sa ne intrebam cat de intelept ar fi sa se includa servicii de streaming precum Disney+ in autoturismele produse de compania lui Elon Musk. Asta pentru ca aceste servicii de streaming pot distrage atentia in timpul deplasarii, desi exista probabil masuri de siguranta implementate care impiedica urmarirea de clipuri video pe Disney+ in timp ce autoturismul se deplaseaza.

CITESTE SI:  Cand va aparea originalul film Mortal Kombat pe Netflix

Acest lucru subliniaza si cat de mult au evoluat designurile de autoturisme de-a lungul anilor. De exemplu, masinile incep sa devina din ce in ce mai conectate si au inceput sa vina cu propriile lor planuri de internet.

In orice caz, daca sunteti proprietari de masina de la compania Tesla a lui Elon Musk si doriti acces la serviciul de streaming Disney+ in autoturism, reveniti aici in viitor pentru alte informatii.