fbpx

Producatorul auto care ar putea produce masina electrica Apple Car

Producatorul auto care ar putea produce masina electrica Apple Car

O noua stire releva faptul ca compania Apple din Statele Unite a optat pentru un anumit producator auto care sa-i produca masina electrica, Apple Car. Dar e posibil ca acest autoturism nu va fi lansat prea curand.

Potrivit unor stiri recente, se pare ca progresele companiei din Statele Unite in ceea ce priveste masina electrica proprie au aparut in cele din urma si ca compania americana pare sa discute cu diversi producatori auto care sa-i fabrice masina electrica.

CITESTE SI:  Cum alege agentia spatiala americana astronautii pentru Luna si Marte

Recent, s-a dezvaluit ca Hyundai a fost principalul pretendent in productia masinii electrice Apple Car, dar acum o noua stire indica catre o alta informatie.

Conform unei noi stiri de la eDaily din Coreea de Sud, se pare ca producatorul auto Hyundai din Coreea de Sud va “preda” productia masinii electrice catre Kia.

Ca sa fim cinstiti, noua informatie confirma zvonurile anterioare, deoarece Kia este un brand care apartine de Hyundai. Deci practic Hyundai ar putea fi compania care va produce Apple Car.

CITESTE SI:  Cum vei putea relua jocurile exact de unde ai ramas pe Xbox Series X, chiar si dupa restartarea consolei

Totusi, ceea ce e interesant la aceasta stire este ca, predand productia catre producatorul auto Kia, asta inseamna ca exista posibilitatea ca Apple Car sa fie fabricata in SUA.

Acest lucru se datoreaza faptului ca producatorul auto Kia are o fabrica in SUA. Deci daca Kia ar gestiona partea de productie, stirea indica ca productia va fi facuta in SUA.

Apple si unii dintre partenerii sai de productie au incercat sa aduca productia inapoi in SUA. De fapt, unele dintre PC-urile companiei americane, cum ar fi Mac Pro, sunt asamblate in SUA.

CITESTE SI:  Cum vor fi sanctionati gamerii abuzivi ai jocului CS:GO

Acestea fiind spuse, e posibil ca masina electrica a companiei din Statele Unite nu va fi lansata prea curand. Asa ca nu ar trebui sa aveti asteptari inca. Ce parere ai despre faptul ca Apple Car ar putea fi produsa de producatorul auto Kia/Hyundai?

Facebook