fbpx

Noul cip Autopilot al Tesla va fi cu 2000% mai bun, probabil

Noul cip Autopilot al Tesla va fi cu 2000% mai bun, probabil

Directorul executiv al Tesla Inc., Elon Musk, a declarat ca un nou cip care imbunatateste caracteristicile Autopilot va fi disponibil in curand in toate noile masini electrice de serie ale companiei.

Intr-o serie de tweet-uri, Elon Musk spune: “Noul cip va fi prezent in toate noile masini de serie in aproximativ 6 luni. Nu se schimba senzorii. Aceasta e o simpla inlocuire a computerului Autopilot. Va fi efectuata in mod gratuit celor care au comandat conducere autonoma deplina”.

CITESTE SI:  Ce suma este oferita pe zi creatorilor de clipuri video Spotlight

Caracteristica de conducere semi-autonoma Autopilot a Tesla necesita hardware sofisticat, iar compania continua sa imbunatateasca tehnologia pentru ca acea caracteristica sa fie mai capabila.

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a dezvaluit ca un nou cip pentru Autopilot va fi gata in 6 luni si ca va fi prezent in toate masinile sale de serie. Elon Musk a confirmat pe Twitter ca peste 6 luni noul procesor va fi prezent in masinile de serie ale sale.

CITESTE SI:  Ce autonomie incredibila are noul MacBook Pro cu cip M1 al Apple

Nu s-au efectuat schimbari ale senzorilor care utilizeaza acest sistem. Elon Musk de la compania americana Tesla a clarificat ca aceasta este o inlocuire a computerului Autopilot.

CEO-ul Elon Musk a sustinut ca noul cip va imbunatati performanta Autopilot cu 500-2000%. Noile masini de serie il vor avea din fabrica, iar clientii care au comandat conducere autonoma completa la achizionarea autoturismului lor Tesla vor putea primi cipul in mod gratuit.

CITESTE SI:  Facebook doreste, se pare, sa-si proiecteze propriile cipuri

Clientii companiei americane care nu au comandat conducere autonoma completa la achizitionarea masinii lor Tesla vor trebui sa plateasca 5000 de dolari pentru instalarea noului cip.

Mai multe detalii despre imbunatatirile aduse de acest cip Tesla vor fi dezvaluite in curand. Acest lucru se va intampla probabil atunci cand compania va fi aproape de lansarea noilor sale masini cu noul sau procesor Autopilot.