fbpx

Masinile carei companii nu vor lasa soferii sa conduca daca nu-si pun centura de siguranta

Masinile carei companii nu vor lasa soferii sa conduca daca nu-si pun centura de siguranta

Puneti-va centura de siguranta! Aceasta nu mai e o simpla sugestie, cand vine vorba despre viitoarele masini ale unei companii auto. Soferii tineri cu aceste masini nu vor putea conduce daca nu-si pun mai intai centura de siguranta. Masina nu le va da voie.

Unul dintre lucrurile pe care soferii le invata este ca, ori de cate ori intra in masina, trebuie mai intai sa-si puna centura de siguranta. Cu toate acestea, toti sunt probabil vinovati ca nu au procedat astfel la un moment dat in viata.

CITESTE SI:  Cat costa smartphone-ul iPhone 8 de produs si cu cat il vinde Apple

Dar compania Chevrolet spera sa elimine astfel de obiceiuri rele ale soferilor. Denumita “Buckle to Drive”, aceasta este una dintre noile caracteristici de siguranta pe care compania Chevrolet le va adauga in masinile sale, ca parte a modului Teen Driver.

Asta inseamna ca masina nu va lasa soferul sa conduca daca nu-si pune mai intai centura. Avand in vedere ca aceasta caracteristica este parte din modul Teen Driver, aceasta se adreseaza in principal tinerilor, dar asta nu inseamna ca adultii nu ar trebui sa-si puna centura de siguranta.

CITESTE SI:  Facebook a vrut odata sa vanda datele de utilizator. Ce zice compania despre asta

Se asteapta ca acea caracteristica va fi una standard pe masinile Chevrolet Traverse, Malibu si Colorado ale companiei. Conform Tricia Morrow, inginer de siguranta la compania Chevrolet, “Buckle to Drive este cea mai recenta caracteristica a Chevrolet menita sa incurajeze soferii tineri sa dezvolte obiceiuri sigure de condus. Buckle to Drive este incorporata in sistemul Teen Driver al companiei Chevrolet si are ca scop sa le aminteasca tinerilor sa-si puna centura de fiecare data cand urca la volan”.

CITESTE SI:  Care-i singura tara in care se va lansa iPhone-ul dual-SIM, probabil

Chevrolet a impartasit, de asemenea, cateva statistici pentru a sustine caracteristica. Compania a spus ca accidentele auto reprezinta principala cauza de deces pentru tinerii soferii din Statele Unite si ca, numai in 2017, peste 14,955 de soferi au evitat moartea purtand centuri de siguranta.