fbpx

Masina electrica care vine acum cu incarcator wireless pentru smartphone-uri

Masina electrica care vine acum cu incarcator wireless pentru smartphone-uri

O anumita companie de masini electrice a anuntat ca autoturismele sale pe electricitate vor integra un incarcator wireless/USB-C cu care oamenii isi vor putea incarca smartphone-urile. De asemenea, acea companie a anuntat ca incarcatorul wireless pentru smartphone-uri se poate vinde si separat, la un pret de 125 de dolari.

Compania Tesla din Statele Unite nu prea a schimbat functii vizibile pe masina electrica Model 3 de la debutul acestei masini electrice, dar a adaugat recent o functie importanta pe care o vei observa daca doresti sa-ti pastrezi smartphone-ul incarcat la volan.

CITESTE SI:  Cu ce fel de browser l-ar putea inlocui Microsoft pe cel Edge pentru Windows 10

Un cititor al publicatiei Electrek a confirmat ca versiunile pentru Statele Unite ale autoturismului Tesla Model 3 vin acum in mod standard cu posibilitatea de a incarca smartphone-urile, wireless si prin porturi USB-C.

Pana acum, trebuia sa cumperi o varianta chinezeasca a Model 3 sau Model Y pentru a-ti putea incarca astfel smartphone-urile. Oamenii pot cumpara incarcatorul wireless oficial de la Tesla la un pret de 125 de dolari, daca masina electrica Model 3 a lor nu are asa ceva, desi adaugarea porturilor USB-C va necesita apelarea la alternative terte.

CITESTE SI:  Record pentru numarul Pi de la Google. Cate cifre din Pi s-au aflat

Desi incarcatorul wireless pentru incarcarea smartphone-urilor poate parea ca nu e cine stie ce schimbare, intr-un fel aceasta schimbare este importanta. Compania Tesla din Statele Unite nu prea a efectuat schimbari importante la Tesla Model 3 de la debutul acestei masini electrice.

Se pare ca compania Tesla din SUA are acum in sfarsit timp pentru a rafina interiorul masinii, chiar daca asta consta in adaugarea de caracteristici pe care producatorii auto rivali le aveau de ceva vreme.

CITESTE SI:  Masina care va avea un ecran OLED curbat urias de 38 de inci

Ce parere ai despre faptul ca compania Tesla din Statele Unite va integra un incarcator wireless/USB-C in viitoarele masini electrice Model 3? Crezi ca acest autoturism trebuia sa aiba un incarcator wireless pentru incarcarea smartphone-urilor?