fbpx

Masina electrica Bugatti de 30.000 de euro

Masina electrica Bugatti de 30.000 de euro

Producatorul auto Bugatti din Franta nu a produs o masina electrica de la modelul Type 56 ultra-rar din 1931, dar aceasta companie este gata sa revina… intr-un fel. Publicatia Autoblog cu stiri din domeniul auto informeaza ca producatorul auto Bugatti a prezentat ceva interesant.

Este vorba despre Baby II, replica electrica la scara de 75% a Type 35 si care e mai degraba o “jucarie” functionala decat ceva ce ai folosi zi de zi.

Se adreseaza in mod clar copiilor din familiile instarite, aceasta masina electrica avand un mod Novice de 1,3CP si un acumulator de 1,4kWh, dar poate fi condusa si de adulti.

CITESTE SI:  De ce HP retrage o multime de laptopuri

Exista chiar si functii selectabile si configuratii de varf pentru cumparatorii care doresc sa conduca masina electrica pe mosiile lor. Versiunea de baza a Bugatti are un mod Expert de 5,8CP care permite circularea cu circa 48 de kilometri la ora.

Cu toate acestea, alte modele ale acestei masini electrice au un acumulator de 2,8kWh si 13,4CP, iar viteza maxima poate ajunge la 67 de kilometri la ora.

CITESTE SI:  Cum a rezolvat un dispozitiv Fitbit un caz de crima

Desi autonomia nu va multumi pe toata lumea, autonomia fiind de 24 – 49 de kilometri, aceasta e suficienta pentru un tur in jurul conacului. Compania Bugatti preia comenzi pentru doar 500 de unitati ale Baby II.

Sa nu fii surprins de faptul ca acestea sunt probabil cele mai scumpe masini miniaturizate pe care le-ai intalnit. Modelul standard va avea un pret de circa 30.000 de euro, in timp ce alt model are un pret de 58.000 de euro.

CITESTE SI:  Ce smartwatch-uri pot fi folosite drept chei auto

Cu banii astia poti cumpara o masina electrica full-size capabila. Pe de alta parte, daca privim lucrurile din alta perspectiva, acestea sunt probabil cele mai ieftine autoturisme Bugatti, fata de Bugatti Chiron care are un pret de milioane de euro.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca lumea se va inghesui sa cumpere masina electrica de la Bugatti cu pret incepand de la 30.000 de euro?