fbpx
La ce pret poti cumpara masina Aston Martin DB5 a lui James Bond

La ce pret poti cumpara masina Aston Martin DB5 a lui James Bond

Aston Martin creeaza o versiune editie limitata a masinii James Bond din 1964, Aston Martin DB5. In colaborare cu producatorul filmului James Bond, EON Productions, producatorul de autoturisme va produce cateva masini DB5 similare cu cele din filme.

Aston Martin DB5 este o masina emblematica care va fi asociata pentru totdeauna cu James Bond. Autoturismul a fost imortalizat in francize de film precum “Agentul 007 contra GoldenEye”, “007 si Imperiul Zilei de Maine” si mai recent “Spectre”.

Compania de autoturisme a anuntat ca are de gand sa lanseze Aston Martin DB5 si ca autoturismul va veni cu gadgeturi functionale. Autoturismul va veni in cateva unitati, totusi, deci va fi masina suprema a colectionarilor.

CITESTE SI:  Cum sa determini Spotify sa-ti prezinte festivaluri de muzica care te-ar putea interesa

Aston Martin are de gand sa lanseze 25 de unitati DB5 in 2020 celor care au platit pretul de 3,5 milioane de dolari pe masina, plus taxele. Toate autoturismele James Bond vor fi disponibile in culoarea argintie.

Dupa cum probabil va imaginati, vor fi foarte greu de gasit chiar daca ai acea suma de bani. Compania spune ca aceste unitati cu preturi de 3,5 milioane de dolari vor fi reproduceri autentice ale autoturismului DB5 vazut pe ecran, asa ca ai putea trai fanteziile James Bond intr-o oarecare masura.

CITESTE SI:  Cum condamna Huawei faptul ca Marea Britanie o va elimina din retelele 5G pana in 2027

Masina cu pret de 3,5 milioane de dolari va avea placuta de inmatriculare care se roteste in jurul unui ax central si alte gadgeturi care vor fi pe deplin functionale. Cu toate acestea, nu te baza pe faptul ca vei putea lansa rachete sau sa deschizi focul asupra inamicilor tai.

CITESTE SI:  De ce Amazon renunta la camera inteligenta Echo Look

“Sa detina un Aston Martin a fost de mult timp o dorinta a fanilor James Bond. Dar sa detina un DB5 argintiu care vine cu gadgeturi si care este construit la cele mai inalte standarde in aceeasi fabrica ca masinile James Bond originale? Ei bine, aceasta este cu siguranta fantezia suprema a colectionarilor”, spune Andy Palmer, CEO-ul companiei Aston Martin.