fbpx

La ce poate rezista SUV-ul blindat al BMW

La ce poate rezista SUV-ul blindat al BMW

BMW este un producator de masini destul de cunoscut in Statele Unite. Cu toate acestea, un nou SUV blindat bazat pe caroseria lui BMW X5 a creat valva recent.

Acel SUV al producatorului german de masini poate rezista la o multime de lucruri datorita faptului ca e blindat. Acest autoturism poate rezista la gloante de AK-47, datorita faptului ca e blindat si a sticlei de siguranta cu mai multe straturi. De asemenea, acest autoturism vine cu un sistem de comunicatii si cu un sistem de alarma de atac.

CITESTE SI:  Ce fel de carucior de cumparaturi special a creat Ford

Nivelul de protectie al acestui model de autoturism blindat este un pas mare deoarece va poate mentine in siguranta si impotriva exploziilor de grenade si a atacurilor dronelor. Geamurile vor ramane intacte chiar si dupa o explozie relativ mare.

De aceste lucruri ar putea beneficia ceva oameni, dar nu multi pasionati de masini ar dori asa ceva. Noul SUV BMW X5 Protection VR6 este un autovehicul special de securitate.

Nucleul (experienta de sofat, designul si interiorul) lui BMW X5 Protection VR6 este similar cu cel al lui BMW X5. Noua masina blindata a producatorului auto are cateva optimizari ici pe colo pentru a ajusta greutatile de la blindajul utilizat.

CITESTE SI:  Cate masini electrice a vandut BMW pana acum

Adaugarea blindajului si a protectiei nu ar trebui sa afecteze aspectul SUV-ului, adica va arata ca o masina normala la exterior. Pe langa caracteristicile de securitate, acest SUV ofera o gama larga de personalizari.

Poti adauga echipamente suplimentare din lista celor disponibile, sau poti ramane la varianta de baza. Oamenii pot afla mai multe despre ceea ce ofera SUV-ul blindat BMW pe pagina sa web oficiala.

CITESTE SI:  Ce avantaje are anvelopa fara aer pentru masini a Michelin si GM

Dar, pana acum, acest SUV blindat pare foarte interesant si se pierde in multime precum un SUV Luxury. Deci cel BMW ar putea fi totusi folositor pentru o multime de oameni.

Ce crezi despre BMW X5 Protection VR6? Crezi ca producatorul va reusi sa gestioneze greutatea masinii blindate si sa aiba in acelasi timp unul dintre cele mai bune blindaje?