fbpx

Informatii despre noile masini hibride ale Porsche

Informatii despre noile masini hibride ale Porsche

Producatorul auto Porsche a prezentat doua noi masini hibride. S-a dezvaluit ce viteza maxima au, ce capacitate au acumulatorii lor si timpul necesar pentru a accelera pana la 100 de kilometri la ora.

Daca doresti sa circuli cu 315 kilometri la ora in timp ce transporti pana la 5 pasageri in confort, cel mai recent Porsche Panamera E-Hybrid (din 2021) poate fi masina potrivita.

Producatorul german a prezentat doua noi modele de masini hibride (dintr-un total de 3 modele), inclusiv Turbo S E-Hybrid. Avand un motor V8 twin-turbo cu combustie interna si un motor electric de 134CP, noul Porsche Turbo S E-Hybrid ofera in total 689CP.

CITESTE SI:  Ce raspunde Google la stirea ca Home Hub e nesigur

Daca optezi pentru pachetul Sport Chrono, poti accelera pana la 100km/h in 3 secunde. Noul acumulator de 17,9kWh are o capacitate de incarcare imbunatatita cu 27%, ceea ce creste autonomia electrica cu 49 de kilometri.

Asta daca trebuie sa folosesti o masina hibrida de aproape 200.000 de dolari pentru a te duce la cumparaturi. Pe langa modificarile de performanta si autonomie, noul Turbo S E-Hybrid are toate avantajele de performanta ale unui Porsche de ultima generatie.

CITESTE SI:  Ce autonomie are masina electrica Mini Cooper SE

Porsche inca nu a anuntat preturile pentru Statele Unite pentru acest model de masina hibrida, dar versiunea pentru 2020 are un pret de pornire de 187.700 de dolari. Din fericire, celalalt nou model al Porsche, Panamera 4 E-Hybrid, e mai ieftin, dar totusi performant.

Aceasta masina hibrida vine cu un motor V6 cu combustie interna care produce 455CP si cu un motor electric. Viteza maxima e de 280 de kilometri si poate accelera pana la 100 de kilometri la ora in 4,2 secunde.

CITESTE SI:  Cum ti-ar putea vinde soferii Uber gustari

De asemenea, aceasta masina hibrida Porsche vine cu un acumulator de 17,9kWh, asa ca va avea cam aceeasi autonomie electrica. Nici pentru acest model nu exista informatii despre pret, dar Panama 4 E-Hybrid de anul trecut avea un pret de pornire de 103.800 de dolari.