fbpx

Incredibil! Cum si-a incarcat un cuplu masina electrica Tesla ilegal

Incredibil! Cum si-a incarcat un cuplu masina electrica Tesla ilegal

Exista un fel de stereotip al proprietarilor de masini electrice Tesla cum ca acestia se cred mai de pret decat altii si ca au mai multe drepturi. Unii oameni cred ca, doar pentru ca ei conduc un autoturism electric rapid de la Tesla, ei sunt mai presus decat ceilalti oameni.

Problema cu masinile electrice e ca trebuie sa fie incarcate. Daca nu esti sarguincios in a-ti incarca masina electrica in mod regulat, exista sanse mari ca vei ramane fara energie in baterie.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce specificatii are smartphone-ul cu doua bretoane, Sharp Aquos R2 Compact

Si deoarece incarcatoarele nu sunt chiar disponibile la scara larga, situatia poate fi destul de neconvenabila. Cu toate acestea, daca te gasesti vreodata intr-o astfel de situatie, ar fi bine sa nu procedezi cum a procedat un cuplu pentru a-si incarca autoturismul Tesla.

Conform unei stiri de postul TV WPBF, in Florida, un anume Phil Fraumeni a gasit intr-o dimineata o masina Tesla parcata ilegal pe peluza sa. Si nu numai ca era parcata, dar se si incarca in mod ilegal cu electricitatea casei.

CITESTE SI:  Ce zic autoritatile despre cazul celor 2 arestati pentru perturbarea aeroportului Gatwick

Cuplul care detine masina electrica Tesla a conectat ilegal incarcatorul la acea locuinta pentru a-si incarca autoturismul. In plus, cuplul nu era de gasit.

Fraumeni a avut mare rabdare si, in loc sa scoata incarcatorul si sa cheme un camion de tractare, a asteptat cateva ore cuplul inainte a chema politia.

Cuplul s-a intors mai tarziu pentru a-si lua masina electrica Tesla de la incarcatul ilegal. Acel cuplu a recunoscut ca au parcat-o acolo la miezul noptii si au spus ca vizitau o cunostinta si ca autoturismul lor a ramas fara baterie.

CITESTE SI:  Cum cresti viteza masinii Tesla Model 3 fara sa o duci la service

Nu s-au oferit scuze si nu au fost platite despagubiri, dar Fraumeni nu a denuntat cuplul care si-a incarcat masina electrica Tesla ilegal, desi era dreptul lui sa-i denunte. Deci data viitoare cand va gasiti intr-o situatie similara, poate cel mai bine ar fi sa ciocaniti la usa si sa cereti permisiunea mai intai.

Sursa imagine: Flickr.com