fbpx

In ce sens a depasit noua masina Tesla Model S autoturismul Porsche Taycan

In ce sens a depasit noua masina Tesla Model S autoturismul Porsche Taycan

Am adus in discutie recent faptul ca o masina electrica Model S a companiei Tesla din Statele Unite a stabilit un record la o pista de curse din California, Statele Unite.

Acum, dupa circa o saptamana, un martor spune ca masina electrica “Plaid” Model S a companiei Tesla din SUA a scos un timp mai bun decat autoturismul Porsche Taycan la Nürburgring (una dintre cele mai dificile piste de curse din Germania).

Se crede ca timpul scos de Tesla “Plaid” Model S este de 7 minute si 23 de secunde. Masina “Plaid” nu este in productie, ci inca in faza de testare. Cel mai probabil autoturismul Tesla se va lansa anul viitor.

CITESTE SI:  De ce Bentley nu va lansa masini electrice mai devreme de 2025

Se stia deja ca ceva urmeaza cand Elon Musk a mentionat ca noua masina Tesla Model S e deja prezenta la Nürburgring. Dar poate nu se credea ca reusita autoturismului Model S al Tesla va avea loc atat de curand.

Acest lucru cu siguranta determina ca producatorii de masini electrice sa aiba concurenta serioasa. De asemenea, va trebui sa asteptam si sa vedem daca acesti producatori vin cu aceeasi idee de a concura pe pista de curse de la Nürburgring.

CITESTE SI:  Ce proiect de comedie ar putea finanta in secret Elon Musk

Numai timpul va spune. Cu toate acestea, ar trebui sa tratati aceasta stire cu o doza de precautie, pentru ca informatiile provin de la un martor prezent la pista de curse.

Deci informatiile nu sunt oficiale. Se crede ca martorul este un observator al revistei germane de masini Auto Motor und Sport. Acesta sustine ca cunoaste situatia in detaliu, avand in vedere ca acesta a fost prezent la testarea autoturismului Tesla Model S.

CITESTE SI:  Masurile Apple pentru coronavirusul Wuhan in China

Daca informatiile martorului vor deveni oficiale in urmatoarele zile, atunci recordul de 7 minute si 42 de secunde al Porsche Taycan va fi recunoscut oficial ca fiind depasit.

Faptul ca o masina care nu e in productie a reusit sa depaseasca Porsche Taycan e impresionant. Desigur, consumatorii obisnuiti nu trebuie sa se ingrijoreze cu privire la timpii de pe pista de curse. Dar daca esti cineva caruia ii place o masina rapida, ar trebui sa fii cu ochii pe noul autoturism Model S al Tesla.