fbpx
Detalii despre noua supermasina hibrida a Lamborghini

Detalii despre noua supermasina hibrida a Lamborghini

Producatorul auto italian Lamborghini a dezvaluit o noua supermasina. Ceea ce e interesant la acest autoturism e faptul ca se bazeaza pe un design din anii ’70 si faptul ca autoturismul e unul hibrid, adica contine un motor pe combustie interna si unul pe electricitate.

Cand ne gandim la supermasini, ne gandim in general la cele cu motor cu combustie interna. Pentru o vreme, parea ca producatorii de supermasini se opun ideii crearii unor modele electrice. Dar de-a lungul anilor, au aparut si unele  electrice.

CITESTE SI:  OnePlus Two va avea un design premium si un senzor de amprente mai bun decat Touch ID

De fapt, producatorul auto Lamborghini din Italia a dezvaluit recent noua sa supermasina hibrida Countach. Pentru cei neinformati, Lamborghini Countach a fost unul dintre cele mai emblematice designuri de masini ale companiei in anii ’70 cand a debutat.

Continea margini plate ascutite, iar aspectul sau era unul de masina puternica, comparativ cu marginile rotunjite ale masinilor din ziua de azi.

CITESTE SI:  Asa ar putea arata un iMac reproiectat

Si se pare ca producatorul auto italian Lamborghini aduce inapoi acea supermasina, dar de aceasta data intr-o versiune hibrida. Noul autoturism hibrid e un model editie limitata numit Countach LPI 800-4 si e lansat pentru a sarbatori aniversarea de 50 de ani a modelului original.

Sub capota, noul Countach va incorpora un motor V12 si un motor electric 48V. Conform producatorului auto italian, acest lucru inseamna ca masina hibrida va fi capabila sa atinga viteza de 100km/h in 2,8 secunde.

CITESTE SI:  Jony Ive vorbeste despre inlaturarea butonului home din iPhone X

De asemenea, viteza maxima va fi de 355km/h. Conform lui Stephen Winkelmann, CEO-ul Lamborghini: “Aceasta supermasina hibrida duce mai departe traditia Lamborghini de a mentine progresul si de a explora noi designuri”.

Ce parere ai despre noua supermasina hibrida a producatorului auto italian Lamborghini? Crezi ca oamenii se vor incumeta sa o cumpere? Si esti de parere ca va fi scumpa sau ieftina?