fbpx

Cum e masina electrica cu ecran urias de 48 inci, Byton M-Byte

Cum e masina electrica cu ecran urias de 48 inci, Byton M-Byte

Byton, o companie de masini electrice cu sediul in China, a inceput sa ofere teste cu prototipul de masina electrica M-Byte inainte de lansarea sa din acest an. De asemenea, a dezvaluit imagini si cu interiorul in care se poate vedea un ecran urias de 48 de inci.

Daca credeai ca ecranul de bord al masinilor electrice Tesla este nebunesc, asteapta sa vezi la ce a visat Byton pentru crossover-ul sau electric M-Byte. Compania Byton a lansat cateva imagini ale interiorului masinii electrice.

Se poate vedea ca acolo exista un ecran urias de 48 inci care se intinde pe intreaga lungime a bordului. Te poti gandi la acesta ca la o tableta pe steroizi.

CITESTE SI:  Ce suma uriasa va investi Ford intr-o fabrica de masini electrice

In mod surprinzator, ecranul urias de 48 inci al M-Byte nu este singurul ecran din masina electrica. De parca primul nu ar fi fost suficient, Byton a pus si o tableta de 7 inci pe volan pentru sofer, dar si un display de 8 inci intre scaunele din fata.

Monstruozitatea de 48 inci a Byton M-Byte se numeste de fapt ecran de impartasire a experientei si nu este complet tactil, deoarece exista si cateva butoane fizice.

CITESTE SI:  Situatie jenanta. Cum si-a trimis cineva laptopul la reparat, acesta neavand niciun defect

Printre acele butoane se numara si un buton home si un comutator sus/jos pentru deplasarea in display. Pasagerul din fata al M-Byte poate de asemenea controla acest display folosind ecranul de 8 inci plasat in centru si sa controleze si alte aspecte, cum ar fi climatizarea si scaunele.

Byton a prezentat ultima data conceptul acestei masini M-Byte la Consumer Electronic Show 2019 in ianuarie. Compania a efectuat cateva modificari la interfata de utilizare intre timp si a oferit mai multa integrare pentru Amazon Alexa.

CITESTE SI:  VIDEO: La ce e util asistentul virtual Sam al Ubisoft

Cu siguranta va fi o masina electrica unica atunci cand se va lansa. Byton spune ca autoturismul cu display de 48 de inci va sosi in showroom-urile din Beijing incepand cu toamna acestui an.

De asemenea, atunci se crede ca Byton M-Byte va sosi in Statele Unite. Marea Britanie si pietele din Europa Centrala vor primi aceasta masina electrica M-Byte cu ecran urias de 48 de inci un pic mai tarziu.

Facebook