Cum avanseaza Apple dezvoltarea pentru masinile autonome

Cum avanseaza Apple dezvoltarea pentru masinile autonome

Nu se stie ce planuri are compania Apple din Cupertino pentru masinile autonome. Anterior s-a spus ca compania a dat inapoi cu dezvoltarea, dar noile informatii indica exact contrariul.

Se astepta de mult timp ca Apple sa intre pe piata masinilor fara sofer intr-o anumita masura, zvonurile despre Proiectul Titan datand inca din 2014. De atunci, stirile si zvonurile au fost incredibil de vagi cu privire la ce va forma exact Proiectul Titan.

In acest moment, nimeni din afara Apple nu prea stie ce planuri de dezvoltare are compania din Cupertino pentru autoturismele sale autonome. Cu toate acestea, se pare ca, in ciuda secretomaniei care invaluie proiectul si planurile Apple, compania pare sa progreseze destul de bine in ceea ce isi propune.

CITESTE SI:  Ce preturi are smartwatch-ul Nubia Alpha cu ecran care inconjoara incheietura

Asta pentru ca, conform stirilor, compania si-a extins echipa sa de dezvoltare pentru masini autonome. Asta conform datelor de la Departamentul pentru Vehicule Motorizate din California care au dezvaluit ca Apple si-a extins echipa pentru masini autonome, cooptand circa 33 de soferi noi pentru a-i pune la volanele autoturismelor sale autonome din flota sa care consta in circa 69 de masini in statul California.

CITESTE SI:  Google spera sa invete 10 milioane de oameni din Africa abilitati online

Acesta pare a fi un contrast puternic fata de stirile pe care le-am auzit acum cateva luni in urma si care spuneau Apple a reorganizat angajatii din spatele proiectului sau de masini autonome, acel lucru indicand ca compania ar da inapoi cu dezvoltarea.

CITESTE SI:  Cand va avea Tesla Supercharger acoperire de 100% in Europa

Cu toate acestea, noile angajari indica faptul ca compania merge inainte cu dezvoltarea. Nu este clar cand am putea vedea roadele muncii de dezvoltare a celor de la compania din Cupertino.

Asa ca, in acest moment, nimeni nu stie daca Apple si-ar putea crea in cele din urma propriile masini autonome sau sa dezvolte un sistem care ar putea fi folosit de autoturismele altor companii, similar cu sistemul CarPlay.

Sursa imagine: Flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *