fbpx

Compania care va permite masinilor sa aiba proprii lor asistenti virtuali

Compania care va permite masinilor sa aiba proprii lor asistenti virtuali

O anumita companie lucreaza la un produs care permite producatorilor de masini sa construiasca proprii asistenti virtuali cu inteligenta artificiala pentru masinile lor.

Acele companii auto isi vor putea personaliza complet asistentii virtuali. Fiat Chrysler Automobiles va fi primul producator de masini din lume care va implementa asa ceva.

Amazon isi deschide inteligenta artificiala pentru producatorii auto si alte companii terte, cu un nou produs care se numeste Alexa Custom Assistant.

CITESTE SI:  De ce acest om nu mai are voie timp de 7 ani sa fie CEO-ul niciunei companii din Regatul Unit

Acest produs va permite brandurilor sa-si construiasca proprii asistenti personalizati care “coexista” cu Alexa, potrivit Amazon. Le permite companiilor si clientilor sa fie capabili de o personalizare unica, a scris compania intr-un comunicat de presa.

Alexa Custom Assistant le va permite clientilor sa foloseasca atat Alexa, cat si propriul lor asistent virtual branduit pentru a realiza ceva numit “cooperare simultana”.

“Acest lucru permite asistentului virtual al brandului sa actioneze ca erudit in produse, in timp ce Alexa e disponibil pentru sarcinile de zi cu zi”, a declarat Amazon.

CITESTE SI:  Aspectul dezamagitor la noul iPhone SE al Apple, conform zvonurilor

Aceste lucruri le vor permite companiilor sa construiasca experiente cu complexitate, timp si costuri mai reduse. La CES 2021, Amazon a dezvaluit ca isi va aduce Alexa pe masinile Lamborghini si Rivian, pentru a controla climatizarea, geamurile si alte functii de baza ale masinii prin comenzi vocale, pe langa functiile obisnuite, cum ar fi navigatia si apelurile.

CITESTE SI:  Apple recupereaza in China cu smartphone-ul iPhone 8

Amazon nu a dezvaluit costurile sau alte detalii despre asistentul virtual personalizat Alexa. Cu toate acestea, are logica ca compania sa foloseasca inteligenta artificiala dezvoltata pentru a o comercializa catre alte branduri. Amazon a anuntat ca Fiat Chrysler Automobiles va fi primul producator de masini care va integra Alexa Custom Assistant.

Facebook