fbpx

Ce viteza ar avea o masina Tesla Roadster cu propulsoare de racheta

Ce viteza ar avea o masina Tesla Roadster cu propulsoare de racheta

Te-ai intrebat vreodata cu ce viteza ar circula o masina daca ar avea instalate propulsoare de racheta? Nu e clar cat de sigura ar fi o astfel de masina, dar, multumita lui @Pslavi de pe Twitter, a fost alcatuit un clip video pentru a ne putea forma o idee cu privire la viteza cu care ar circula o masina Tesla Roadster, daca ar avea propulsoare de racheta SpaceX.

Potrivit lui @Pslavi, daca propulsoarele SpaceX ar fi montate pe o masina Tesla Roadster, aceasta ar accelera pana la 100km/h in doar 1,1 secunde, ceea ce e o nebunie.

CITESTE SI:  Pentru ce formeaza Tesla un comitet special

De asemenea, el sustine ca a fost folosit un computer pentru a calcula fizica si pentru a o vizualiza in animatie, asa ca nu s-au folosit pur si simplu estimari.

Trebuie mentionat ca masina cu propulsoare de racheta SpaceX circula cu o viteza incredibila, peste viteza cu care Tesla Roadster se poate deplasa in mod normal.

Pentru a pune acest lucru in perspectiva, Tesla a dezvaluit anterior ca Roadster poate ajunge in mod normal la 100km/h in 1,9 secunde. Desi diferenta teoretica de viteza de 0,8 secunde nu pare cine stie ce, de fapt este – mai ales daca o compari cu viteza altor masini.

CITESTE SI:  De ce Porsche nu va mai vinde masini diesel

CEO-ul Elon Musk al Tesla a dezvaluit, de asemenea, ca se intentioneaza sa se ofere un “pachet SpaceX” clientilor Roadster, acestia putand folosi propulsoare reci pentru a creste performanta.

CITESTE SI:  Cum iti pune Sony un ecran de infotainment in masina si la ce pret

Poate ca stirea aceasta cu clipul video iti va oferi o idee cu privire la ce ar trebui sa te astepti daca ai cumpara acel pachet pentru Tesla Roadster. Ce parere ai despre asta?

Crezi ca exista ceva fezabilitate in a pune propulsoare de racheta SpaceX pe masina electrica Tesla Roadster? Sau crezi ca nu e indicat acest lucru si ca propulsoarele de racheta reprezinta un pericol pentru autoturisme din cauza vitezei?