fbpx
Ce va aduce Tesla pentru masinile sale, in afara de jocuri

Ce va aduce Tesla pentru masinile sale, in afara de jocuri

Cel mai nou joc care va ajunge in centrul infotainment masiv al masinilor Tesla este Fallout Shelter al Bethesda, jocul gratuit post-apocaliptic care a fost lansat pentru dispozitivele mobile in 2015.

Acest joc se alatura celui Cuphead anuntat pentru Tesla in aceasta luna. Acum CEO-ul companiei, Elon Musk, vrea sa aduca si YouTube pe autoturismele companiei sale.

Sa speram ca intr-o zi tehnologia de conducere autonoma va permite soferilor sa joace jocuri si sa urmareasca YouTube fara a fi nevoie sa stea cu ochii pe drum.

CITESTE SI:  De ce YouTube elimina caracteristica de mesagerie incorporata

Masinile noastre sunt concepute sa ne duca din punctul A in punctul B. Dar se pare ca, intr-o incercare de a schimba felul in care soferii conduc si cum isi vad ei masinile, CEO-ul Tesla, Elon Musk, a venit cu niste idei destul de noi.

De exemplu, acum nu mult timp in urma, acesta a anuntat ca Cuphead va putea fi jucat in masinile Tesla. De asemenea, acesta a dezvaluit recent ca si jocul Fallout Shelter al Bethesda va ajunge pe aceste autoturisme.

CITESTE SI:  Elon Musk a vorbit cu Pentagon despre un "costum metalic zburator"

Acum, intr-o aparitie surpriza la evenimentul E3 2019 dedicat jocurilor, Elon Musk a dezvaluit ca YouTube va sosi pe autoturismele companiei sale in viitor.

Nu a spus cand se va lansa YouTube pe masinile Tesla, dar cel putin stim sigur ca se va lansa. E posibil ca aceleasi masuri de siguranta vor fi aplicate de Tesla si pentru YouTube, adica clipurile video de pe YouTube ar putea fi urmarite numai daca autoturismul e in stationare si in modul de parcare.

CITESTE SI:  CEO-ul Pokemon era sigur ca Nintendo Switch va fi un esec

Pentru cei care nu stiu, acestea sunt aceleasi cerinte de siguranta necesare si pentru a juca jocuri in masinile companiei. E putin probabil ca abilitatea de a reda YouTube pe bordul masinii va fi un avantaj pentru vanzarile Tesla, dar va fi o modalitate buna de a utiliza acel imens ecran de infotainment.