fbpx

Ce smartwatch-uri pot fi folosite drept chei auto

Ce smartwatch-uri pot fi folosite drept chei auto

S-a dezvaluit anterior ca o anumita companie doreste sa permita ca smartwatch-urile sale sa poata fi folosite drept chei auto digitale, pentru a debloca portiere si pentru altele.

Cei care cred ca e o idee fantastica sa foloseasca drept chei auto smartwatch-urile vor fi incantati sa afle ca acea companie a lansat intre timp cel mai nou update pentru platforma sa watchOS pentru smartwatch-uri.

Daca iti actualizezi smartwatch-ul Apple Watch la watchOS 6.2.8, il vei putea folosi drept cheie auto digitala. Ei bine, inainte de a te entuziasma, e evident ca exista o serie de factori care trebuie sa luati in considerare, unul dintre acestia fiind faptul ca nu toate masinile sunt compatibile inca cu aceste smartwatch-uri Apple Watch.

CITESTE SI:  Apple a fost data in judecata de un brand chinez de imbracaminte din cauza pictogramei App Store

Deocamdata, doar seria BMW 5 2021 va accepta aceasta functie de cheie auto digitala a companiei Apple din Cupertino. In plus, aceasta functie de cheie auto se aplica acum numai pentru smartwatch-ul Apple Watch Series 5, dar este prevazuta o compatibilitate mai larga in viitor.

CITESTE SI:  Ce date de clienti au fost furate de pe un site de-al Adidas

Utilizatorii trebuie doar sa mearga la masina lor si sa o atinga cu smartwatch-ul Apple Watch pentru a debloca portiera ca cu o cheie auto. Retine ca acest lucru functioneaza numai cu iPhone-ul, iar cu iOS 13.6, iPhone-urile pot fi folosite intr-o maniera similara.

De asemenea, pot fi folosite pentru a porni motorul masinii, daca plasezi iPhone-ul pe o placa de incarcare motorul va porni. Acest lucru este util daca preferi sa nu duci cu tine o multime de chei.

CITESTE SI:  Difuzoarele de 40.000 de dolari ale Bang & Olufsen arata surprinzator de normale

De asemenea, acest lucru extinde planurile companiei Apple din Cupertino pentru Wallet care gazduieste deja carduri de debit si de credit digitale. In trecut au fost dezvaluite brevete care au indicat ca compania din Cupertino cocheteaza cu ideea ca, intr-o zi, iPhone-urile de la Apple sa inlocuiasca pasapoartele si permisele de conducere, dar nu e clar cand s-ar putea intampla acest lucru.