fbpx
Ce record a doborat masina Tesla Model S, conform lui Elon Musk

Ce record a doborat masina Tesla Model S, conform lui Elon Musk

Masina electrica Model S, a companiei americane Tesla fondata de CEO-ul Elon Musk, a stabilit un record, conform unui tweet postat pe Twitter de acesta. Miercuri, CEO-ul producatorului auto si al companiei de energie a dezvaluit pe Twitter faptul ca Tesla Model S a stabilit un record.

Elon Musk, intr-un tweet, a dezvaluit ca masina electrica Tesla Model S a stabilit un record pentru cea mai rapida masina cu 4 portiere pe pista de curse Laguna Seca din California.

CITESTE SI:  De ce Vevo isi inchide aplicatiile de pe aproape toate platformele

De asemenea, acesta a mentionat ca va fi incarcat si clipul video. E posibil sa nu fie mare lucru pentru pasionatii de autoturisme in general, dar dupa recenta concurare cu noua masina electrica Taycan a Porsche, Elon Musk de la Tesla isi propune sa depaseasca recordul stabilit de Porsche pentru cel mai rapid autoturism cu 4 usi de la pista de curse din Nürburgring, Germania.

Cand cineva a intrebat despre asta pe Twitter, Elon Musk a confirmat ca e deja acolo. De asemenea, acesta a adaugat, “Dar probabil nu vom incerca sa avem cel mai bun timp in aceasta saptamana, pentru ca trebuie sa examinam si sa reglam cu atentie Tesla Model S pentru siguranta la Nürburgring, in special pe sectiunea Flugplatz. Testarea nu va avea loc prea curand”.

CITESTE SI:  La ce anume foloseste Ford robotul Spot

Asadar, acestia vor regla masina pentru pista de curse si apoi se vor indrepta catre test. Pe langa asta, CEO-ul a raspuns YouTuberului MKBHD spunand ca si masina electrica Roadster este stabilita pentru un test anul viitor.

CITESTE SI:  Richard Yu despre interdictia asupra Huawei

Prin acest raspuns, multi oameni au devenit curiosi cu privire la ce are de gand Elon Musk pentru Tesla Model S. Chiar daca Elon Musk este increzator, crezi ca Tesla Model S va putea invinge masina electrica a producatorului auto german? Va fi interesant de vazut ce urmeaza. Tu ce crezi?

Sursa imagine: Flickr.com