fbpx

Ce pret are dispozitivul Echo Auto al Amazon in Europa

Ce pret are dispozitivul Echo Auto al Amazon in Europa

Compania Amazon din Statele Unite aduce asistentul vocal Alexa in masini, printr-un dispozitiv care se numeste Echo Auto si care a fost lansat recent si in unele tari din Europa. S-a dezvaluit si la ce preturi se va vinde device-ul companiei americane.

Compania Amazon din Statele Unite a lansat Echo Auto in Statele Unite in 2018, acest dispozitiv fiind menit sa aduca comenzile vocale Alexa pentru masinile care in mod normal nu au aceasta optiune.

Acum, acest dispozitiv al companiei Amazon din Statele Unite a sosit in sfarsit in Marea Britanie si Canada, dar si in Germania, Italia si Spania (anterior a devenit disponibil si in Australia si India).

CITESTE SI:  Analistii nu se pot pune de acord cu privire la preturile iPhone-urilor pentru 2018

Dispozitivul Echo Auto de la compania Amazon din Statele Unite foloseste conexiunea celulara a telefonului tau printr-o legatura Bluetooth, permitandu-ti sa oferi comenzi vocale asistentului vocal Alexa in modul obisnuit.

Poti pune intrebari asistentului vocal Alexa despre vreme si nu numai, sau ii poti solicita sa redea carti audio, de exemplu. De asemenea, poti solicita asistentului vocal sa execute sarcini legate de calatorie, cum ar fi pornirea luminilor.

CITESTE SI:  Cum doreste Apple sa-i mentina in alerta pe pasagerii masinilor autonome

In general, masinile noi vin deja cu un anumit tip de asistent vocal in mod standard, soferii acestor masini avand alte optiuni bazate pe Alexa dintre care puteau alege, cum ar fi seria Garmin Speak si Anker Roav Viva.

Cu toate Echo Auto este un dispozitiv Alexa mai oficial de la Amazon si ar putea fi lucrul care ii va convinge pe soferii ca inca nu au adoptat aceasta tehnologie, chiar daca au trecut doi ani de cand dispozitivul Amazon Echo Auto se afla in productie.

CITESTE SI:  Ce record a doborat masina Tesla Model S, conform lui Elon Musk

Acest dispozitiv Echo Auto al Amazon echipat cu asistentul vocal Alexa este disponibil acum in Marea Britanie la un pret de 50 de lire, la un pret de 70 de dolari canadieni in Canada si la un pret de 60 de euro in Spania, Italia si Germania.