fbpx
Ce pret are camioneta electrica revolutionara a Tesla

Ce pret are camioneta electrica revolutionara a Tesla

Viitoarea camioneta electrica a companiei Tesla din Statele Unite va avea un pret de pornire destul de mare, va avea un design revolutionar si va fi mai buna decat Ford F-150, sau decat masina Porsche 911. Asa spune CEO-ul Elon Musk al companiei americane.

In lumea masinilor electrice, autovehiculele Tesla se remarca si datorita designului lor modern si sport. De asemenea, autovehiculele companiei americane Tesla sunt cunoscute pentru performanta lor si practic au distrus mitul ca masinile electrice nu vor fi niciodata la fel de rapide ca autoturismele normale.

CITESTE SI:  iOS 13 te va avertiza daca stergi aceste aplicatii

De fapt, Tesla pare sa fie gata sa provoace masinile sport cu viitoarea sa camioneta electrica revolutionara. In timpul unui episod al podcast-ului Ride the Lightning, CEO-ul companiei Tesla din Statele Unite, Elon Musk, s-a laudat cu faptul ca acel autovehicul va putea depasi masini precum Porsche 911, dar si Ford F-150 care e probabil cea mai populara camioneta din Statele Unite in acest moment.

CITESTE SI:  Cum ii pregateste Microsoft pentru smartphone-ul pliabil propriu pe dezvoltatori de aplicatii

Cu toate acestea, in ciuda acestor informatii, unii au remarcat ca acea camioneta electrica Tesla va avea un dezavantaj, si anume pretul (de aproape 50.000 de dolari) care ar putea fi mai mare decat cel al unei camionete obisnuite.

Elon Musk a avertizat ca designul camionetei sale electrice revolutionare ar putea fi prea SF si ca probabil nu va fi pentru toata lumea. Conform lui Elon Musk, “Nu va arata ca una normala. Va fi destul de SF, nu va fi pentru toata lumea. Daca cineva vrea una care arata ca cele din ultimii 20, 30 sau 40 de ani, probabil ca aceasta nu e pentru ei”.

CITESTE SI:  Compania care ar putea lucra la un serial Harry Potter

Se asteapta ca camioneta revolutionara cu pret de 50.000 de dolari a companiei va fi dezvaluita in cursul acestui an. Aceasta nu va fi primul autovehicul electric non-masina al companiei. Asta pentru ca Tesla a lansat acum ceva vreme si camionul Tesla Semi.