fbpx

Ce persoana angajeaza compania Apple de la Tesla

Ce persoana angajeaza compania Apple de la Tesla

Apple a angajat o alta persoana de la Tesla. Acea persoana ar fi a treia persoana de la Tesla care se alatura companiei din Cupertino in ultimul an.

Aceasta persoana a lucrat la compania Tesla din 2015, dupa ce a lucrat la Bentley Motors si Aston Martin. Apple nu a raspuns cererii de a comenta despre noua angajare. Este vorba despre inginerul Steven MacManus care se ocupa la Tesla de exteriorul si interiorul masinilor.

Planurile companiei din Cupertino pentru propria masina electrica/autonoma sunt un secret deschis, desi mai devreme in acest an s-a indicat ca proiectul a fost abandonat.

CITESTE SI:  Cum e prima boxa inteligenta a Huawei - AI Cube - care e si router

Nu e clar acum daca chiar a fost abandonat, avand in vedere ca compania din Cupertino nu a confirmat sau infirmat nimic. Dar pare ca lucrurile progreseaza la proiectul masinii electrice.

Asta pentru ca, conform unei stiri de Bloomberg, Apple a angajat un alt inginer pentru proiectul acelei masini. Acea persoana, Steven MacManus, pare sa fi venit de la Tesla (nu ar fi pentru prima data cand compania din Cupertino angajeaza de acolo).

CITESTE SI:  De ce s-a reusit emularea jocurilor Nintendo Switch pe Mac-urile M1

MacManus angajat de Apple are o experienta indelungata in industria masinilor, avand deja experienta la Bentley si Aston Martin. Rolul acestei persoane care a fost in trecut angajata la Tesla a fost proiectarea exteriorului si interiorul autoturismelor, dar nu e clar daca persoana angajata isi va folosi aceste abilitati si la Apple.

Este o miscare interesanta din partea gigantului, mai ales ca poti numai sa ghicesti ce are de gand gigantul din Cupertino. La un moment dat s-a indicat ca Apple lucra la propria masina, dar mai tarziu s-a spus ca compania ar putea lucra numai la tehnologia autoturismelor electrice/autonome, tehnologie pe care ar putea-o licentia altor producatori.

CITESTE SI:  Compania care a creat primul cip pe 2nm din lume

Chiar luna trecuta compania din Cupertino a confirmat ca achizitioneaza un startup de masini autonome, iar la un moment dat chiar s-a spus ca Apple a propus o oferta serioasa de a cumpara Tesla.