fbpx

Ce masina a inregistrat video automat o femeie cum o zgaria cu cheia

Ce masina a inregistrat video automat o femeie cand o zgaria cu cheia

O anume companie a lansat luna trecuta o noua functie de securitate. Aceasta functie le permite masinilor de la aceasta companie sa inregistreze in mod automat clipuri video 360 de grade. Asta in cazul in care are loc un incident grav sau o tentativa de furt.

Daca esti genul de persoana care se ataseaza de masina pe care o detine, atunci, cand vezi intr-o zi ca cineva ca a zgariat-o cu cheia, e un dezastru. Un clip video inregistrat cu Modul de Veghe al Tesla circula online.

CITESTE SI:  Creatorii serialului Urzeala Tronurilor vor scrie si produce noi lungmetraje Star Wars

Acest clip video inregistrat arata cum o femeie zgarie cu cheia o masina Tesla Model 3. Compania Tesla a implementat recent aceasta caracteristica care permite autoturismelor sa inregistreze clipuri video 360 de grade folosind camerele integrate.

Tesla initial a oferit Modul de Veghe exclusiv proprietarilor de masini Model 3, dar mai tarziu a extins-o si la Model S si X. Camerele acestor masini nu inregistreaza nonstop.

Modul de Veghe al Tesla se declanseaza automat numai atunci cand se detecteaza un accident grav sau o amenintare. Clipul video arata ca Modul de Veghe a filmat o femeie care pare sa zgarie cu cheia intentionat masina Model 3 a Tesla.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret au e-Skate-urile Drift W1 - noua inventie a Segway

Femeia inregistrata video poate fi vazuta zgariind portiera cu cheia sa. O stire ulterioara a mentionat ca femeia in cauza care a zgariat Model 3 cu cheia a fost in cele din urma prinsa si acuzata de vandalism.

Ceea ce e interesant e faptul ca Model 3 si-a dat seama ca numai o inregistrare video e suficienta in acest caz si n-a folosit toate camerele.

CITESTE SI:  Cum ar putea fi prima piscina "infinita" 360 de grade de pe o cladire

Model 3 isi poate amplifica automatul raspunsul atunci cand se detecteaza ceva de genul unei intrari fortate sau un geam spart. In acest caz, Modul de Veghe va porni alarma masinii Tesla si va reda muzica la volumul maxim pentru a atrage atentia. Aceste lucruri cel mai probabil vor surprinde hotul si-l vor determina sa plece.