fbpx

Ce imagine a postat Elon Musk care a surprins comunitatea Tesla

Ce imagine a postat Elon Musk care a surprins comunitatea Tesla

Elon Musk a trimis comunitatea Tesla intr-o frenezie cu o imagine promo pe care CEO-ul companiei a postat-o pe Twitter. Acum scurt timp, Elon Musk a lansat prima imagine promo a unui nou autovehicul despre care CEO-ul spune ca a fost inspirat de la Blade Runner.

Tesla a prezentat recent SUV-ul crossover Model Y si a promovat si un alt autovehicul pe care multi dintre fanii sai l-au asteptat de mult timp. CEO-ului companiei, Elon Musk, a spus anterior ca Tesla va construi o camioneta electrica si a impartasit promoul pe Twitter.

CITESTE SI:  CEO-ul Google tocmai a anuntat ca Android are doua miliarde de utilizatori

Imaginea camionetei electrice nu a dezvaluit prea multe, dar a fost suficienta pentru a trimite baza sa de fani intr-o frenezie de speculatii. Tesla a aratat imaginea pe ecran timp de cateva secunde dupa lansarea lui Model Y, dar parea ca nimeni nu a acordat prea multa atentie.

Asa ca Elon Musk a postat ulterior un tweet si a acaparat imediat multa atentie, asa cum se intampla de obicei cu tweet-urile lui Elon Musk. CEO-ul Tesla a descris autovehicul neanuntat ca fiind o camioneta electrica “cyberpunk” care este inspirata de la Blade Runner.

CITESTE SI:  Ce upgrade vor realiza 350 de milioane de clienti de iPhone-uri, spun surse

Nu exista prea multe detalii despre camioneta electrica in acest moment, iar imaginea nu dezvaluie ce parte a camionetei electrica se arata. Multi dintre fanii companiei au folosit aceasta imagine pentru a construi modele 3D cu modul in care camioneta electrica ar trebui sa arate.

Avand in vedere ca partea aratata pare sa fie prea lunga pentru a fi capota, se crede printre fanii Tesla ca acea parte este capacul cargo vazut din partea din fata.

CITESTE SI:  Ce aplicatie permite Apple pentru iPhone-uri, la cererea guvernului indian

Altii indica faptul ca unghiul este inselator si ca arata partea din fata a camionetei electrice. Numai Tesla si Elon Musk stiu sigur ce s-a vrut sa se arate cu acea imagine, iar compania nu are de gand sa ne spuna pentru o perioada destul de lunga de timp.

Facebook