Ce distanta uriasa au parcurs masinile Tesla cu Autopilot-ul activat

Ce distanta uriasa au parcurs masinile Tesla cu Autopilot-ul activat

Producatorilor de masini le place sa bata toba cu privire la ce distanta totala au parcurs autoturismele lor. Autoturismele autonome ale Google au parcurs o mare distanta pana in 2015. Acum e randul si companiei Tesla sa se laude cu distanta pe care automobilele sale au parcurs-o cu sistemul Autopilot activat.

Autopilot, suita de caracteristici de conducere semi-autonoma a Tesla, a realizat ceva important. Compania a confirmat ca proprietarii de masini au condus in total pe o distanta de 1,6 miliarde de kilometri cu sistemul activat.

CITESTE SI:  Cat de bine se vinde iPhone Xs Max, comparativ cu iPhone Xs

Aceasta distanta reprezinta 10 procente din kilometrajul total al masinilor electrice Tesla de pana acum pe glob. Tesla subliniaza ca acesta realizare inseamna ca sistemul de conducere semi-autonoma a asistat soferii pe o distanta de peste 1,6 miliarde de kilometri.

Compania a mai spus ca aceasta distanta reprezinta 10 procente din kilometrajul masinilor companiei din lume si ca acest numar include si masinile care au fost vandute inainte ca functia Autopilot sa fie lansata, dar si masinile ai caror proprietari au decis sa nu plateasca in plus pentru sistemul de conducere semi-autonoma Autopilot.

CITESTE SI:  Ce obiectiv ambitios de productie a lui Model 3 a reusit Tesla sa-si indeplineasca

Aceasta este totusi o realizare importanta, avand in vedere faptul ca sistemul nu poate fi folosit pe toate drumurile. Acest numar arata ca exista o adoptare ridicata a acestei sistem in randul proprietarilor de autovehicule Tesla.

CITESTE SI:  Ce distanta au parcurs masinile autonome Waymo in total pe drumurile publice

Un update major a fost lansat acum cateva saptamani in urma si a adaugat functia Navigate on Autopilot. Se spune ca noua functie este unul dintre primii pasi majori catre conducere autonoma deplina.

Tesla a lansat suita Autopilot pentru masini in 2015 si continua sa imbunatateasca sistemul. Acesta poate oferi numai conducere semi-autonoma in acest moment, dar compania isi propune sa ofere conducere autonoma deplina in viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *