fbpx

Ce companie ofera incarcare gratuita pentru motocicleta sa electrica

Ce companie ofera incarcare gratuita pentru motocicleta sa electrica

O companie a decis sa ofere incarcare gratuita pentru toti proprietarii motocicletei sale electrice. Aceasta este un model conceput pentru a oferi motociclistului o experienta superioara impreuna cu un nou nivel de tehnologie. Proprietarii pot beneficia de doi ani de incarcare gratuita la distribuitorii acelei companii.

Dupa cum stiu unii, compania Harley-Davidson si-a creat propria motocicleta electrica si se numeste LiveWire. La fel ca in cazul masinilor electrice, aceasta va necesita incarcare.

CITESTE SI:  Ce zice Tesla despre incidentul cu masina Model S care a luat foc aparent fara motiv

Dar vestea buna e ca, daca esti proprietarul unei motociclete LiveWire sau intentionezi sa cumperi una, vei fi incantat sa afli ca Harley-Davidson a anuntat ca LiveWire va fi eligibila pentru a fi incarcata in mod gratuit.

Potrivit companiei, “Toti distribuitorii autorizati Harley-Davidson care vand LiveWire vor oferi incarcare gratuita pentru aceasta motocicleta electrica. Clientii LiveWire din Statele Unite vor beneficia de incarcare gratuita la statiile ChargePoint de la distribuitorii Harley-Davidson pentru primii doi ani”.

CITESTE SI:  Timpul incredibil in care acest robot schimba 4 anvelope

In prezent, incarcatoarele sunt gratuit de utilizat, cel putin in unele cazuri. Probabil acest lucru se datoreaza faptului ca unii producatori auto incearca sa-i atraga pe consumatori pentru a adopta masinile pe electricitate prin faptul ca acestia nu trebuie sa plateasca pentru a li se incarca masinile.

Astfel se reduc barierele de adoptare a acestor masini pentru clienti. Probabil ca compania Harley-Davidson incearca acelasi lucru, avand in vedere ca motocicleta electrica are un pret de 30.000 de dolari.

CITESTE SI:  Ce obiectiv ambitios de productie a lui Model 3 a reusit Tesla sa-si indeplineasca

In viitor, este posibil ca statiile de incarcare vor necesita o taxa. Dar, deocamdata, proprietarii LiveWire care prefera sa nu-si incarce motocicleta electrica la domiciliu se pot indrepta catre distribuitorii autorizati ai companiei Harley-Davidson pentru a le fi incarcate.