fbpx

Ce companie ofera incarcare gratuita pentru motocicleta sa electrica

Ce companie ofera incarcare gratuita pentru motocicleta sa electrica

O companie a decis sa ofere incarcare gratuita pentru toti proprietarii motocicletei sale electrice. Aceasta este un model conceput pentru a oferi motociclistului o experienta superioara impreuna cu un nou nivel de tehnologie. Proprietarii pot beneficia de doi ani de incarcare gratuita la distribuitorii acelei companii.

Dupa cum stiu unii, compania Harley-Davidson si-a creat propria motocicleta electrica si se numeste LiveWire. La fel ca in cazul masinilor electrice, aceasta va necesita incarcare.

CITESTE SI:  RED produce un smartphone de 1200 de dolari cu display holografic

Dar vestea buna e ca, daca esti proprietarul unei motociclete LiveWire sau intentionezi sa cumperi una, vei fi incantat sa afli ca Harley-Davidson a anuntat ca LiveWire va fi eligibila pentru a fi incarcata in mod gratuit.

Potrivit companiei, “Toti distribuitorii autorizati Harley-Davidson care vand LiveWire vor oferi incarcare gratuita pentru aceasta motocicleta electrica. Clientii LiveWire din Statele Unite vor beneficia de incarcare gratuita la statiile ChargePoint de la distribuitorii Harley-Davidson pentru primii doi ani”.

CITESTE SI:  Initiativa "Everyone Can Code" a Apple a fost adoptata de mai multe universitati din Europa

In prezent, incarcatoarele sunt gratuit de utilizat, cel putin in unele cazuri. Probabil acest lucru se datoreaza faptului ca unii producatori auto incearca sa-i atraga pe consumatori pentru a adopta masinile pe electricitate prin faptul ca acestia nu trebuie sa plateasca pentru a li se incarca masinile.

Astfel se reduc barierele de adoptare a acestor masini pentru clienti. Probabil ca compania Harley-Davidson incearca acelasi lucru, avand in vedere ca motocicleta electrica are un pret de 30.000 de dolari.

CITESTE SI:  Ce capacitate mare de incarcare in kW va avea Supercharger V3 a Tesla

In viitor, este posibil ca statiile de incarcare vor necesita o taxa. Dar, deocamdata, proprietarii LiveWire care prefera sa nu-si incarce motocicleta electrica la domiciliu se pot indrepta catre distribuitorii autorizati ai companiei Harley-Davidson pentru a le fi incarcate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *