fbpx

Ce blocaj ar putea amana prima masina electrica a VW

Ce blocaj ar putea amana prima masina electrica a VW

Conform unor noi informatii, prima masina electrica a VW, ID.3, are parte de un blocaj semnificativ, blocaj care ar putea amana lansarea masinii care a fost programata pentru vara anului 2020. Un purtator de cuvant al VW nu a confirmat sau infirmat blocajul lui ID.3.

Este posibil ca lansarea masinii electrice ID.3 are parte de o amanare din cauza unui blocaj. Surse spun ca partea software de baza a masinii electrice a fost construita de mantuiala si ca e plina de erori.

CITESTE SI:  Ce producator de imprimante dezactiveaza cartusele neoficiale mai ieftine

Se presupune ca soferii de test gasesc pana la 300 de erori pe zi la ID.3. Revista Manager Magazin sustine chiar ca erorile software sunt atat de grave incat ar putea obliga producatorul auto VW sa amane lansarea stabilita pentru vara anului 2020.

Aceeasi revista afirmase in decembrie ca autoturismele electrice care ies de pe linia de productie nu vor avea completa partea software. Dar nu este surprinzator ca compania neaga orice amanare.

CITESTE SI:  Bug-ul carui soft strica difuzoarele lui MacBook Pro

Un purtator de cuvant al VW a declarat pentru Automotive News Europe ca masina electrica ID.3 inca e stabilita pentru a debuta in vara acestui an, dar acesta nu a confirmat sau infirmat numarul de erori software care constituie presupusul blocaj al lui ID.3.

Indiferent daca stirea este sau nu adevarata, multi oameni se bazeaza pe succesul masinii electrice ID.3 a companiei. Este primul proiect de masina electrica al VW si ar trebui ca aceasta sa fie relativ accesibila ca pret in comparatie cu modelele de lux ale brandurilor Audi si Porsche.

CITESTE SI:  Coronavirus. Compania care isi va redeschide birourile cel mai devreme in ianuarie 2021

Platforma MEB si partea software vor fi cruciale pentru viitorul companiei. Acestea vor constitui bazele pentru ID.4 si pentru un total de 27 de modele ale producatorului auto VW pana la sfarsitul anului 2022.

Daca vor exista nereguli majore, acest blocaj ar putea crea o problema pentru intreaga initiativa de electrificare a producatorului auto VW.