fbpx

Ce autovehicule electrice va produce VW in Statele Unite si de ce

Ce autovehicule electrice va produce VW in Statele Unite si de ce

Hinrich Woebcken, actual director al VW pentru America de Nord, spune ca compania sa va produce versiuni americanizate ale autovehiculelor electrice la fabrica sa din Tennessee. Este vorba despre autovehiculele I.D. CROZZ si I.D. Buzz.

I.D. CROZZ este un SUV electric care va fi lansat in 2019. I.D. Buzz – reincarnarea electrica a rulotei originale – se va vinde abia in 2022.

Green Car Reports mentioneaza ca VW a observat ca vanzarile sale din Statele Unite s-au intensificat dupa ce compania a reproiectat unele dintre autovehiculele sale special pentru Statele Unite.

CITESTE SI:  Apple ar putea plati 1 miliard de dolari pentru asta

VW urmareste o strategie agresiva pentru autovehicule electrice in alta parte, iar acum isi indreapta atentia catre o piata majora. Gigantul auto german a confirmat ca intentioneaza sa produca dubitele si SUV-urile crossover pe electricitate in Statele Unite.

VW a confirmat pentru publicatia Autocar ca are de gand sa produca dubita electrica I.D. Buzz si SUV-ul I.D. CROZZ Concept in Statele Unite. Compania va incepe sa lanseze autovehiculele in 2022.

CITESTE SI:  Cate masini va produce Tesla pe an in China

“Pentru un puternic avantaj, acestea trebuie sa fie produse in Statele Unite. Vrem sa implementam mobilitatea electrica in Statele Unite”, spune Hinrich Woebcken, directorul VW pentru America de Nord.

VW a dezvaluit un prototip functional al dubitei electrice I.D. Buzz anul trecut. Este o noua iteratie a rulotei emblematice a companiei.

Un model echipat complet va avea tractiune integrala (pe toate cele 4 roti) si o baterie masiva de 111kWh pentru o autonomie de 434 de kilometri.

CITESTE SI:  Specificatiile uluitoare ale smartphone-urilor Samsung Galaxy S20

Pe de alta parte, autovehiculul I.D CROZZ Concept al VW va avea doua motoare, unul de 75kW in partea din fata si unul de 150kW in partea din spate. Bateria de 83kWh ar trebui sa poata oferi o autonomie de aproximativ 500 de kilometri la o singura incarcare. Este, evident, prea devreme pentru a spune ce preturi vor avea aceste autovehicule produse in Statele Unite.