fbpx

Ce autonomie uriasa are o masina electrica Bentley cu asistent AI

Ce autonomie uriasa are o masina electrica Bentley cu asistent AI

Compania Bentley a decis sa dezvaluie conceptul de masina electrica EXP 100 GT. Acest autoturism al viitorului marcheaza faptul ca producatorul auto Bentley a atins centenarul.

Bentley si-a dezvaluit masina electrica concept EXP 100 GT care e destinata sa marcheze cei 100 de ani ai companiei. Aceasta are in vedere viitorul si arata foarte modern.

De asemenea, vine cu cateva caracteristici foarte moderne, cum ar fi un asistent virtual cu AI (inteligenta artificiala). EXP 100 GT are un design remarcabil si multa fibra de carbon si mult aluminiu.

CITESTE SI:  VIDEO: Camioanele fara sofer ale Uber au inceput sa transporte marfuri

Farurile masinii electrice au un element de design interesant, deoarece par sa se amestece cu grilajul masiv din partea din fata. Interiorul nu arata mai putin modern decat exteriorul, avand materiale de prima clasa precum cupru de 5000 de ani vechime.

Toate materialele din autoturism sunt menite sa creeze o nota sustenabila dar luxoasa, spune Bentley. Nu va puteti astepta ca aceasta masina a viitorului cu asistent AI sa functioneze pe ceva atat de primitiv ca combustibilii fosili.

CITESTE SI:  HP instaleaza o aplicatie pe PC-urile sale care le incetineste

Este practic o masina electrica, cu o autonomie uriasa de 700 de kilometri la o singura incarcare. De asemenea, producatorul auto Bentley spune ca se poate incarca de la 0 la 80% in doar 15 minute.

Asistentul cu AI, denumit Bentley Personal Assistant, este un plus foarte util. Acest asistent AI va fi capabil sa se ocupe de sarcini precum incarcarea masinii electrice, ajustarea scaunelor, comutarea intre moduri pentru pasageri si perfectionarea experientei pentru fiecare pasager pe baza informatiilor sale biometrice si a conditiilor generale de mediu.

CITESTE SI:  De ce Epic Games ofera gratuit jachete si tablete Samsung influencerilor social media

Deoarece acesta e un autoturism concept, o mare parte dintre aceste informatii nu au fost testate. Cu toate acestea, este interesant sa vedem cum Bentley isi imagineaza viitorul autoturismelor. De asemenea, masina electrica arata destul de bine.