fbpx

Ce autonomie incredibila are masina electrica Dyson

Ce autonomie incredibila are masina electrica Dyson

Dupa ce si-a anulat proiectul de masina electrica in octombrie, automobilul Dyson a ramas un mister pentru majoritatea, unii insideri precizand ca doar cativa ingineri au observat un prototip functional undeva in Wiltshire.

Dar, ieri, compania a ales sa-si prezinte in cele din urma masina electrica, la un interviu despre Sir James Dyson care are o avere de 16,2 miliarde de lire sterline.

Potrivit The Times, James Dyson a dezvaluit ca masina electrica a lui, cu numele de cod “N526”, are 7 locuri si o autonomie incredibila de 965 de kilometri. Aceasta autonomie incredibila se datoreaza in principal acumulatorilor solid-state proprietari ai companiei.

CITESTE SI:  Asa ar putea arata noua camera Sony ZV1 pentru vloggeri

Presupunand ca autonomia de 965 de kilometri se bazeaza pe standardele WLTP ale Europei, acesta este un salt impresionant fata de autonomiile masinilor electrice Tesla.

In ciuda greutatii de 2,6 tone, masina electrica din aluminiu a companiei britanice Dyson poate accelera pana la 100km/h in 4,8 secunde, iar viteza sa maxima este de 201 de kilometri.

CITESTE SI:  Gionee Marathon M4 - smartphone cu o autonomie suficienta pentru 65 de ore de convorbiri

Masina Dyson vine cu doua motoare de 200kW. Si da, insusi James Dyson a condus prototipul, dar pe ecran. In viata reala, prototipul seamana cu un Range Rover modern – dupa cum indicau diagramele.

S-a spus ca SUV-ul cu aspect sport ar fi ajuns la o lungime de 5 metri, o latime de 2 metri si o inaltime de 1,7 metri. The Times a ajuns sa observe si interiorul SUV-ului electric care ne aminteste de unele concepte moderne.

CITESTE SI:  S-ar putea ca Microsoft a oferit indicii despre dispozitivul Andromeda

Scaunele surprinzator de subtiri prezinta perne segmentate si tetiere intr-o anumita forma concepute astfel incat sa ofere un suport lombar mai bun in general.

Iar pentru sofer, panoul de bord a fost pastrat minimal folosind un ecran head-up. Ce parere ai despre masina electrica a companiei Dyson din Marea Britanie, cu autonomie incredibila de peste 900 de kilometri?