fbpx
Cati bani le ofera Lyft oamenilor care renunta la masini pentru o luna

Cati bani le ofera Lyft oamenilor care renunta la masini pentru o luna

Lyft ridica miza in misiunea sa de a domina toate modurile de transport din marile orase. Incepand cu luna august, compania va oferi niste bani oamenilor care renunta la masinile lor timp de 30 de zile.

100 de oameni din Chicago vor primi o suma de bani in dolari fiecare, in credit Lyft si pentru alte cateva servicii de transport, asta daca renunta la masinile lor timp de o luna.

Exista o multime de motive pentru a nu cumpara o masina, cum ar fi economisirea de bani, pentru ca pretul unei masini si intretinerea acesteia pot fi prea mult pentru unii oameni.

CITESTE SI:  Ce capacitate are bateria smartphone-ului Huawei Honor Note 10 de 7 inci

Exista, de asemenea, un factor de mediu: reducerea numarului de autoturisme pe sosele poate reduce emisiile de dioxid de carbon (asta daca nu conduceti o masina electrica).

Cu toate acestea, in ciuda acestor avantaje, multi oameni ar prefera sa aiba propriul lor mijloc de transport din motive de confort (si uneori de statut), dar Lyft vrea sa conteste acest lucru, astfel ca ofera unui numar de 100 de locuitori din Chicago 550 de dolari daca renunta la autoturismele lor timp de o luna.

CITESTE SI:  Cum stimuleaza Google jocurile pe Chromebook-uri

Desigur ca nu vor fi bani pe degeaba, iar oamenii care iau parte la aceasta provocare Lyft vor trebuie sa predea cheile timp de 30 de zile. In schimb, acestia vor primi 300 de dolari in credit Lyft, 45 de dolari lunar pentru biciclete Divvy, 100 de dolari in credit Zipcar si 105 dolari pentru serviciul L de trenuri si autobuze.

CITESTE SI:  Ce capacitate mare de incarcare in kW va avea Supercharger V3 a Tesla

Potrivit lui David Katcher de la Lyft, “Cerem literalmente oamenilor sa renunte la masinile lor. Practic, le oferim oamenilor oportunitatea de a-si parca masinile pentru 30 de zile si le oferim orice au nevoie pentru a circula in acest oras”. Aceasta provocare Lyft de renuntare la autoturisme va incepe in Chicago, dar exista planuri de a o aduce si in Portland mai tarziu in acest an.