fbpx

Camioneta care e mai rezistenta decat Cybertruck de la Tesla

Camioneta care e mai rezistenta decat Cybertruck de la Tesla

Desigur, inevitabilul s-a intamplat. Aparitia camionetei electrice Tesla Cybertruck a fost un catalizator al creativitatii. Inainte ca unii sa se lamenteze ca folosim cuvintele “Cybertruck” si “creativitate” in aceeasi propozitie, trebuie sa explicam.

A aparut o noua camioneta mai rezistenta decat Tesla Cybertruck, dar e doar o piesa LEGO pe roti, aluzie la rezistenta laudata dar demondata a autovehiculului Cybertruck al Tesla. Creatia Cybertruck din LEGO a fost faurita de Peter Blakert, iar acesta a postat imaginea online.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce fel de smartphone de varf ar putea dezvalui Motorola si cand

Saptamana trecuta, Tesla a dezvaluit Cybertruck, noua sa camioneta electrica care vine cu o caroserie armata si geamuri rezistente. Din pacate, in timpul demonstratiei, ferestrele s-au crapat, ceea ce a fost destul de ridicol pentru companie, dar si usor hilar.

Ei bine, se pare ca cei de la LEGO au decis sa profite de ocazie si sa posteze in gluma o fotografie cu propria sa camioneta. Conform descrierii: “Evolutia este aici. Rezistenta la crapare este garantata”. Ceea ce a creat compania e doar o piesa LEGO pe roti. Cu toate acestea, avand in vedere numeroasele meme-uri despre faptul ca pasirea pe piese LEGO e groaznica, e clar unde vrea sa ajunga LEGO.

CITESTE SI:  Ce pret are Google Pixel 3 anuntat oficial

Este un meme destul de amuzant si trebuie sa ne intrebam daca CEO-ul Elon Musk de la Tesla ar putea fi interesat sa conteste propria camioneta rezistenta a LEGO, poate intr-un nou test de tractare.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce numar urias de CP are supermasina SSC Tuatara

Dar e destul de clar care ar castiga. Serios acum, autovehiculul Cybertruck al Tesla al reusit sa starneasca destul de mult interes cu designul sau modern.

Conform lui Elon Musk, compania Tesla din Statele Unite a primit mai mult de 140.000 de comenzi pentru camioneta electrica care va incepe sa fie produsa in masa prin 2021 sau 2022.