fbpx

Acest miliardar indian intentioneaza sa relanseze aceasta companie din Marea Britanie

Acest miliardar indian intentioneaza sa relanseze aceasta companie din Marea Britanie

Un anumit miliardar indian are un obiectiv ambitios: sa relanseze o anumita companie din Marea Britanie care s-a falimentat in trecut din cauza unei gestionari necorespunzatoare. In anii ’50, acea companie era in varf in sectorul sau la nivelul intregii lumi.

Unul dintre cei mai emblematici producatori de motociclete din lume are o sansa la o noua viata ca producator de motociclete electrice. Intr-un interviu pentru The Guardian, miliardarul indian Anand Mahindra a declarat ca intentioneaza sa relanseze compania BSA din Marea Britanie.

CITESTE SI:  Ce fel de satelit trebuia sa fie lansat pe 29 august si nu s-a reusit

In anii ’50, aceasta companie din Marea Britanie a fost principalul producator de motociclete din lume, doar ca s-a falimentat doua decenii mai tarziu din cauza unei administrari incorecte.

Compania din Regatul Unit relansata de miliardarul indian si-a stabilit un program ambitios. Aceasta planifica sa inceapa productia de motociclete cu motor cu combustie in 2021, inainte de a anunta un model electric pe la sfarsitul anului viitor.

CITESTE SI:  Cui ofera Uber zeci de milioane de masti medicale, pentru coronavirusul Wuhan

Intr-un interviu separat pentru Bloomberg, miliardarul indian a declarat ca programul va fi indeplinit doar daca Marea Britanie este capabila sa asigure un acord comercial cu Uniunea Europeana.

BSA nu ar fi primul producator de motociclete din Regatul Unit care s-a reimaginat ca producator de motociclete electrice. Mai devreme in acest an, Triumph (producator pe care BSA l-a detinut o perioada) a lansat Trekker GT, prima sa motocicleta electrica.

CITESTE SI:  Primul producator auto ale carui masini vor putea fi deblocate cu iPhone-uri

Pe de alta parte, in Statele Unite, Harley-Davidson a experimentat cu motociclete electrice si biciclete electrice. Ce parere ai despre initiativa miliardarului indian de a relansa acea companie din Marea Britanie?

Crezi ca acest obiectiv ambitios al miliardarului indian cu acea companie va avea sorti de izbanda, in conditiile in care nu e o certitudine ca Marea Britanie va forma un acord comercial cu Uniunea Europeana?