Coronavirusul Wuhan are drept rezultat epuizarea de lucruri necesare luptei aparute din cauza aparitiei pandemiei. Vestea buna e ca compania Apple din Statele Unite doreste sa contribuie la contracararea pandemiei de coronavirus. CEO-ul Tim Cook al gigantului din Statele Unite a anuntat ca compania pe care o conduce va incepe in premiera sa produca anumite lucruri.
Recent, s-a spus ca compania Apple din Statele Unite a donat pana la 9 milioane de masti medicale personalului medical, in incercarea de a permite personalului medical sa lupte impotriva coronavirusului Wuhan.
Asta pentru ca numarul celor infectati cu coronavirusul Wuhan e intr-o continua crestere, ceea ce poate duce la epuizarea de provizii si de echipamente medicale. Acum, intr-un nou clip video impartasit de CEO-ul Tim Cook al Apple, compania din Statele Unite isi va folosi lantul de aprovizionare impreuna cu angajatii sai pentru a proiecta si produce masti medicale si scuturi faciale pentru a-i mentine in siguranta pe cei din linia intai.
Potrivit lui Tim Cook, Apple a reusit sa se aprovizioneze cu pana la 20 de milioane de masti medicale din lantul sau de aprovizionare. De asemenea, cu echipele de proiectare si inginerie ale gigantului Apple din Statele Unite, se va lucra pentru a produce si altele pentru a le livra personalului medical din lume.
Apple nu e singura companie care profita de dimensiunile si resursele sale pentru a contracara coronavirusul Wuhan care afecteaza intreaga lume. Razer anuntase anterior ca isi va transforma liniile de productie pentru a produce masti medicale.
Recent, producatorul auto GM din Statele Unite a anuntat ca va produce de asemenea masti medicale, dorind sa produca pana la 50.000 de masti medicale pe zi pentru coronavirusul Wuhan.
Apple is dedicated to supporting the worldwide response to COVID-19. We’ve now sourced over 20M masks through our supply chain. Our design, engineering, operations and packaging teams are also working with suppliers to design, produce and ship face shields for medical workers. pic.twitter.com/3xRqNgMThX
— Tim Cook (@tim_cook) April 5, 2020