VIDEO: Panasonic lanseaza camera 4K Lumix GX9 de 20,3MP – specificatii si pret

Panasonic lanseaza camera 4K Lumix GX9 de 20,3MP - specificatii si pret

Panasonic a lansat o noua camera 4K cu obiectiv interschimbabil de clasa mijlocie, iar aceasta se numeste Lumix GX9. Aceasta este disponibila pentru achizitionare incepand din aceasta luna cu un obiectiv 12-60mm non-Leica.

Compania va vinde si un model care consta numai in camera, dar pe alte piete din afara Statelor Unite. Camera 4K Panasonic Lumix GX9 vine cu componente puternice intr-un corp compact si chiar aduce un nou mod de fotografiere monocrom.

Camera de 20,3MP Lumix GX9 nu are un filtru low-pass, iar compania spune ca procesorul de imagine Venus Engine este destul de capabil sa livreze imagini care arata natural si de inalta calitate.

CITESTE SI:  Niantic le restituie gamerilor pretul biletelor dupa ce Pokemon GO Fest a fost un esec

Camera 4K dispune de stabilizarea duala de imagine in 5 axe a companiei, completata cu functionalitatea de stabilizare a obiectivului Panasonic. Dispozitivul este de asemenea capabil sa captureze clipuri video 4K la 24 si 30 de cadre pe secunda.

Noul mod monocrom este capabil sa ofere fotografii detaliate alb-negru, in care umbrele sunt scoase in evidenta. De vreme ce Panasonic Lumix GX9 4K a fost pozitionata de companie drept camera perfecta pentru strada, acest mod de fotografiere permite modificarea efectului pixelat pentru a regla aspectul strazii.

Noul dispozitiv 4K Lumix GX9 a Panasonic are un ecran LCD cu ecran tactil de 3 inci care se poate inclina in sus cu 80 de grade si in jos cu 45 de grade, pentru a permite fotografierea usoara la un unghi mare si mic.

CITESTE SI:  Canon EOS Rebel SL2 - data de lansare, pret si specificatii

De asemenea, Panasonic Lumix GX9 beneficiaza de suport pentru Bluetooth Low Energy pentru a mentine o conexiune constanta cu un dispozitiv mobil pentru a permite accesul imediat la imagini. Cam astea sunt specificatiiile.

Panasonic Lumix GX9 4K cu obiectivul de 12-60mm va fi disponibil pentru achizitie luna viitoare la un pret de 999 de dolari. Pare a fi o camera destul de interesanta.