VIDEO: Panasonic lanseaza camera 4K Lumix GX9 de 20,3MP – specificatii si pret

Panasonic lanseaza camera 4K Lumix GX9 de 20,3MP - specificatii si pret

Panasonic a lansat o noua camera 4K cu obiectiv interschimbabil de clasa mijlocie, iar aceasta se numeste Lumix GX9. Aceasta este disponibila pentru achizitionare incepand din aceasta luna cu un obiectiv 12-60mm non-Leica.

Compania va vinde si un model care consta numai in camera, dar pe alte piete din afara Statelor Unite. Camera 4K Panasonic Lumix GX9 vine cu componente puternice intr-un corp compact si chiar aduce un nou mod de fotografiere monocrom.

Camera de 20,3MP Lumix GX9 nu are un filtru low-pass, iar compania spune ca procesorul de imagine Venus Engine este destul de capabil sa livreze imagini care arata natural si de inalta calitate.

Camera 4K dispune de stabilizarea duala de imagine in 5 axe a companiei, completata cu functionalitatea de stabilizare a obiectivului Panasonic. Dispozitivul este de asemenea capabil sa captureze clipuri video 4K la 24 si 30 de cadre pe secunda.

Noul mod monocrom este capabil sa ofere fotografii detaliate alb-negru, in care umbrele sunt scoase in evidenta. De vreme ce Panasonic Lumix GX9 4K a fost pozitionata de companie drept camera perfecta pentru strada, acest mod de fotografiere permite modificarea efectului pixelat pentru a regla aspectul strazii.

Noul dispozitiv 4K Lumix GX9 a Panasonic are un ecran LCD cu ecran tactil de 3 inci care se poate inclina in sus cu 80 de grade si in jos cu 45 de grade, pentru a permite fotografierea usoara la un unghi mare si mic.

De asemenea, Panasonic Lumix GX9 beneficiaza de suport pentru Bluetooth Low Energy pentru a mentine o conexiune constanta cu un dispozitiv mobil pentru a permite accesul imediat la imagini. Cam astea sunt specificatiiile.

Panasonic Lumix GX9 4K cu obiectivul de 12-60mm va fi disponibil pentru achizitie luna viitoare la un pret de 999 de dolari. Pare a fi o camera destul de interesanta.