fbpx
Olympus PEN E-PL8 este o camera mirrorless entry-level

VIDEO: Olympus PEN E-PL8 este o camera mirrorless entry-level

Olympus a anuntat camera PEN E-PL8, o camera mirrorless cu obiectiv interschimbabil, cu un senzor de 16MP si stabilizare de imagine in-body.

Desi cea mai mare parte din hardware-ul lui PEN E-PL8 este similar cu cel al E-PL7, corpul a trecut printr-o reproiectare intensiva.

Olympus PEN E-PL8 integreaza o calitate a imaginii uimitoare, functii selfie simplificate, toate astea intr-un design elegant care este perfect pentru fiecare ocazie.

Daca vrei sa intri in domeniul fotografiei, dar nu vrei sa cumperi un DSLR, cel mai bine ar fi sa mergi pe mirrorless.

CITESTE SI:  De ce Olympus isi vinde businessul de camere

Exista multe camere mirrorless de la companii precum Fujifilm, Sony, Panasonic, Canon, Nikon si asa mai departe, dar daca vrei ceva mai accesibil ca pret, Olympus ar putea avea ceva pentru tine.

Compania a dezvaluit recent dispozitivul Olympus PEN E-PL8, cea mai noua camera mirrorless entry-level a companiei.

Este adevarat ca Olympus PEN E-PL8 nu are unele caracteristici pe care le poti astepta de la camerele mirrorless mai scumpe, dar presupunem ca pentru fotograful incepator ar putea fi un bun punct de plecare.

CITESTE SI:  Galaxy S6 vine cu senzor de camera Sony si Samsung

Dispozitivul Olympus va veni va veni cu un senzor de 16MP, stabilizare de imagine in-body, un display LCD care se poate roti la 180 de grade, autofocalizare touch, un procesor de imagine TruePic VII, mai multe filtre, WiFi incorporat pentru operarea de la distanta a camerei si pentru uploading wireless, captura video Full HD, iar toate acestea pot fi avute pentru 550 de dolari numai camera mirrorless.

CITESTE SI:  Nikon Coolpix W100 - o noua camera compacta rezistenta la apa a fost anuntata

Cu toate acestea, daca vrei sa cumperi si un obiectiv, asta te va costa 650 de dolari cu un obiectiv IIR de 14-42mm. Olympus PEN E-PL8 va fi data spre vanzare in luna octombrie. PEN E-PL8 mirrorless pare un dispozitiv interesant.