fbpx

VIDEO: Ce zoom optic nebunesc are prima camera de supraveghere a Fujifilm

Ce zoom optic nebunesc are prima camera de supraveghere a Fujifilm

Fujifilm intra in domeniul camerelor de supraveghere cu SX800, o camera de supraveghere cu raza lunga care e proiectata pentru a oferi securitate la frontierele internationale si in centrele comerciale mari.

Are un obiectiv cu distanta focala de 35mm, pe langa zoom digital de 1,25x. De asemenea, se spune ca poate vedea placute de inmatriculare de la un kilometru distanta.

Compania Fujifilm din Japonia a inceput sa produca si camere de supraveghere, iar primul sau astfel de produs, SX800, este un dispozitiv optic cu raza lunga care vine cu zoom optic 40x.

CITESTE SI:  Camera mirrorless Fujifilm X-H1 a fost anuntata oficial - specificatii si pret

Prin urmare, este cea mai potrivita pentru securitatea la frontierele internationale sau in centrele comerciale mari, de exemplu. Fujifilm SX800 are un obiectiv integrat cu distanta focala de 35mm (20mm – 800mm). De asemenea, exista zoom digital de 1,25x.

Compania Fujifilm spune ca aceasta combinatie ofera camerei SX800 de supraveghere o distanta focala totala echivalenta de 1000mm. Aceasta ar trebui sa fie suficienta pentru a mari pe placuta de inmatriculare a unei masini de la aproximativ 1 kilometru distanta.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are noua camera compacta PowerShot SX740 HS

Acest nivel de zoom optic nebunesc al SX800 este, de asemenea, sustinut de o tehnologie suplimentara, asa ca secventele video nu sunt pixelate si pot fi folosite.

Exista autofocalizare rapida care permite camerei de supraveghere a Fujifilm sa focalizeze asupra subiectului in doar 0,3 secunde. De asemenea, exista stabilizare optica a imaginii, pe langa un motor de procesare a imaginii care poate reduce efectul de ceata.

CITESTE SI:  Fujifilm FinePix XP90 - o noua camera digitala robusta

Camera SX800 cu zoom optic 40x a Fujifilm are suport pentru un interval ISO de pana la 819.200, astfel incat filmarile pe timpul noptii sa fie posibile. Fujifilm nu a confirmat pretul pentru prima sa camera de supraveghere, asa ca nu a fost clar cat costa. Dar produsul SX800 de supraveghere ar trebui sa fie disponibil pentru cumparare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *