fbpx
Camera instanta Leica Sofort a fost anuntata pentru 300 de dolari

VIDEO: Camera instanta Leica Sofort a fost anuntata pentru 300 de dolari

Leica, o companie cunoscuta pentru camerele sale foarte scumpe si aproape exclusiviste, testeaza cu siguranta fiecare aspect al pietei de camere, cum ar fi sa mearga pe full-frame mirrorless cu SL.

Acum, se pare ca acestia planuiesc sa ia parte la acea piata care a fost in mare parte dominata de companii ca Fujifilm, prin anuntarea camerei Leica Sofort.

Daca te intrebi de ce numele Leica Sofort iti suna familiar, asta este pentru ca acum cateva zile, fotografii scurse ale camerei au aparut online, aratand planurile companiei pentru o camera instant film.

CITESTE SI:  Ce avantaj are softul Sony care-ti transforma camera in camera web

Potrivit companiei, Leica Sofort va veni cu mai multe moduri diferite pentru a se potrivi situatiei pe care incerci sa o capturezi, care includ Automatic, Party & People, Sports & Action si Macro.

Are de asemenea avantajul adaugat de a le oferi fotografilor controale manuale daca acestia vor sa ajusteze distanta de focalizare, sa comute blitul, sa ajusteze luminozitatea imaginii si mai multe.

CITESTE SI:  Camera mirrorless Olympus PEN E-PL9 a fost anuntata - specificatii si pret

Camera instant Sofort va integra de asemenea un obiectiv de 60mm f/12.7 care putem spune ca nu este neaparat cel mai rapid obiectiv pe care l-am vazut, o viteza de declansare de 1,8-1/400 si o baterie care este buna pentru 100 de cadre.

Vestea buna este ca Leica Sofort se va baza pe filmele Instax ale Fujifilm si desi formatul va ramane la fel, compania isi va pune propriul brand.

CITESTE SI:  Camera Fujifilm X-T4. De ce va avea un pret dezamagitor, spun surse

Leica Sofort are un pret de 300 de dolari si va fi disponibila in noiembrie. Pachetele sale de filme sunt vandute pentru 13 dolari pachetul de 10 fotografii in culori si 16 dolari pentru un pachet de 10 fotografii monocrom. Pare un dispozitiv instant interesant.