fbpx

Uimitor. Ce camera Fujifilm ar putea veni cu un ecran care se roteste intr-un mod unic

Uimitor. Ce camera Fujifilm ar putea veni cu un ecran care se roteste intr-un mod unic

Conform surselor publicatiei Fuji Rumors, o viitoare camera a companiei Fujifilm ar putea veni cu un ecran care se roteste intr-un mod unic si diferit fata de tot ceea ce exista pana acum.

Nu cu un display care se roteste complet, nu cu unul care se roteste in 2-3 sensuri si nici macar cu unul care seamana cu displayul lui Fujifilm X-T100. E vorba despre ceva unic, complet diferit.

In ziua de azi, camerele digitale vin de obicei cu un ecran LCD (care poate fi rotit) situat in partea din spate. Acest ecran le permite utilizatorilor, in special vloggerilor, sa intoarca ecranul inspre ei, astfel incat sa se poata vedea pe ei insisi in timp ce se filmeaza, pentru a se asigura ca sunt in cadru.

CITESTE SI:  Ce numar urias de descarcari are jocul Super Mario Run

De asemenea, le permite fotografilor sa captureze anumite perspective unice. Din pacate, nu toti producatorii de camere au adoptat aceasta caracteristica, in special Fujifilm pentru gama de camere mirrorless X-Pro cu vizor.

CITESTE SI:  Cum ar fi creat Samsung un ecran OLED indestructibil

Cu toate acestea, conform unei stiri de Fujifilm Rumors, acest lucru se va schimba cu camera X-Pro3. Publicatia a auzit din surse de incredere ca X-Pro3 ar putea veni cu un display care se roteste intr-un mod unic.

De fapt, am auzit zvonuri conform carora X-Pro3 ar putea avea un ecran care se poate roti, dar se pare ca ecranul va fi unic si foarte diferit. Nu va fi un display care se roteste complet, nici unul care se roteste in 2-3 sensuri precum cel pe care Fujifilm il foloseste in unele dintre camerele sale.

CITESTE SI:  VIDEO: Lighthouse este o camera de securitate cu inteligenta artificiala pentru locuinte

Nu e clar cat de unic ar putea fi, dar merita sa ai in vedere camera Fujifilm X-Pro3. De asemenea, am auzit zvonuri care indica faptul ca Fujifilm X-Pro3 ar putea fi lansata mai tarziu in acest an si ca una dintre caracteristicile sale, in afara de ecranul care se roteste, ar putea fi stabilizarea de imagine in-body.