fbpx

Sony va anunta o camera care sa concureze cu Canon EOS 5DS [zvon]

Canon 5DS

Daca esti un fan Sony si te intrebai cand va anunta compania o camera de varf care ar putea concura cu Canon EOS 5DS, se pare ca ai putea primi raspunsul in urmatoarele saptamani daca este sa credem zvonurile.

Potrivit unei stiri de Sony Alpha Rumors, se spune ca compania japoneza are o camera de 50MP in lucru care va fi anuntata in curand. Se spune ca viitorul dispozitiv va fi un rival al Canon EOS 5DS si va utiliza un senzor produs de Sony.

CITESTE SI:  Cum vrea Sony sa tina pasul cu cererea de senzori de camera pentru smartphone-uri

In acest moment nu exista prea multe detalii, asa ca nu este clar daca va fi o camera E-mount care ar putea fi presupusa Sony A9, sau daca va fi una A-mount. Presupunand ca va fi o una E-mount, va fi interesant de vazut o camera E-mount cu atat de multi megapixeli.

Compania ar putea lansa un aparat foto de 50MP care sa concureze cu Canon EOS 5DS, potrivit Sony Alpha Rumors. Se presupune ca viitorul dispozitiv va fi anuntat in luna mai sau aprilie si ca va utiliza un senzor produs de Sony.

CITESTE SI:  Raspunsul Instagram la faptul ca aplicatia sa acceseaza mereu camera pe iPhone

Nu se cunoaste inca daca presupusul rival al Canon EOS 5DS va fi o camera E-mount sau A-mount, iar in cazul in care va fi una E-mount suntem curiosi sa aflam cum va reusi Sony sa inmagazineze 50MP intr-o astfel de camera. Se speculeaza ca aparatul foto va avea un senzor de 50MP, dar megapixelii nu inseamna totul.

CITESTE SI:  VIDEO: Nu vei ghici care-i primul smartphone pliabil lansat

Asta daca nu esti vreun fotograf profesionist care va folosi camera rivala a Canon EOS 5DS pentru a captura fotografii care vor fi printate in dimensiuni mari. In saptamanile care urmeaza ar putea sa apara noi informatii, dar pana atunci tratam aceasta stire cu precautie.