fbpx

Sony prezinta super-camera mirrorless Sony Alpha A9 cu obiectiv G Master si cu o performanta incredibila

Sony prezinta super-camera mirrorless Sony Alpha A9 cu obiectiv G Master si cu o performanta incredibila

Exista unii care se afla in New York pentru lansarea noii camere mirrorless full-frame Sony A9 (Alpha 9) care se bazeaza pe cel mai nou senzor de imagine A9 CMOS al Sony.

Un obiectiv Sony G Master FE 100-400mm (f4,5-5,6) a fost lansat in acelasi timp si este prezent in fotografia de mai sus. Potrivit Sony, noul senzor de 24,2MP poate manevra datele de 20 de ori mari rapid decat senzorul de generatie anterioara, iar performanta suplimentara permite captura foto in rafala la 20 cadre pe secunda.

Este posibil sa salvezi fisiere RAW cu precizie de 14 biti. Senzorul lui Alpha A9 are, de asemenea, un sistem de autofocalizare cu 693 de puncte. La fel ca Alpha A6500, focalizarea acestei camere poate fi activata prin atingerea ecranului.

CITESTE SI:  Ce specificatii au noile smartphone-uri Pixel 4 si Pixel 4 XL ale Google

Fotografii au fost entuziasmati de performanta per ansamblu a camerei Alpha A9 si de modul in care isi foloseste arhitectura mirrorless pentru a depasi restrictiile camerelor DSLR traditionale.

Pentru conditii de lumina redusa, intervalul ISO merge de la 100-51.000 si poate fi extins pana la 204.800. Sony Alpha 9 (model ILCE-9) are un sistem de stabilizare in 5 axe, ceea ce este impresionant.

Pentru captura in actiune in conditii bune de iluminare, viteza declansatorului poate ajunge la 1/32.000 secunda, ceea ce este important pentru fotografii clare chiar si in scene in actiune rapida.

CITESTE SI:  Galaxy S6 vine cu senzor de camera Sony si Samsung

Sony a integrat de asemenea un declansator silentios care este extrem de util atunci cand capturezi salbaticia. Cristina Mittermeier, un fotograf bine cunoscut al salbaticiei a fost pe scena pentru a-si impartasi experienta cu capturarea fotografiilor folosind noua camera Sony Alpha A9.

Vizorul dispozitivului Sony Alpha A9 cu obiectiv G Master este impresionant: este un vizor Tru-Finder OLED Quad-VGA de 3,6MP. Aceasta rezolutie mare pe o suprafata atat de mica duce la un nivel incredibil de detalii care spulbera vizorul electronic de generatie anterioara. In multe feluri, acesta este imparatul camerelor mirrorless full-frame.

CITESTE SI:  Ce pret si specificatii are Sony A6400 - camera pentru vloggeri

Imparatul camerelor mirrorless full-frame

Desigur, noua camera Sony Alpha A9 suporta captura video la rezolutie 4K (3840 x 2160 pixeli), dar vine cu o surpriza buna: dispozitivul practic inregistreaza clipuri video la rezolutie 6K, apoi le reduce la 4K pentru calitate maxima.

Senzorul si performanta per ansamblu a sistemului Alpha A9 cu obiectiv G Master este ceea ce permite ca acest lucru sa se intample. Daca nu doresti neaparat o rezolutie inalta, camera poate de asemenea inregistra clipuri video Full HD la 120 de cadre pe secunda la calitate foarte buna.