fbpx
Sony anunta camera digitala A99 II

Sony anunta camera digitala A99 II

Sony a anuntat oficial o noua camera de varf cu obiectiv interschimbabil, pe A99 II. Noua camera are un corp asemanator cu DSLR-urile, cu un senzor full-frame de 42,4MP.

De asemenea, A99 II anuntata oficial are un nou sistem hibrid de autofocalizare phase detection. Sony a integrat toata tehnologia sa de imagine in aceasta camera, inclusiv un sistem de stabilizare a imaginii in 5 axe si inregistrare video 4K.

De mult timp Sony s-a concentrat pe gama sa mirrorless si presupunem ca pana la un anumit punct are sens.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are atasamentul care adauga butoane noi la DualShock 4 pentru consola PS4 a Sony

La urma urmei, camerele mirrorless par sa fie alegerea preferata in ziua de azi printre amatori si profesionisti, multumita corpurilor lor mai compacte si caracteristicilor usor mai moderne.

Cu toate acestea, cei dintre voi carora le plac camerele A-mount ale Sony vor fi incantati sa afle ca Sony nu i-a uitat.

De fapt, compania a dezvaluit oficial cea mai noua camera A-mount a sa, pe A99 II, care, potrivit Sony, va oferi o autofocalizare extrem de rapida si pare de asemenea sa integreze un senzor destul de mare.

CITESTE SI:  La ce calitate va putea rula consola de jocuri PS5 jocurile PS4

A99 II va integra un senzor full-frame pe 42,4MP cu autofocalizare phase detection hibrida care are 79 de puncte dedicate si 399 de puncte suplimentare, ceea ce inseamna ca autofocalizarea ar trebui sa fie destul de rapida.

A99 II are o gama ISO de 50 si se va extinde pana la 102400. Exista de asemenea un vizor OLED de 1024 x 768 pixeli, un corp facut din magneziu si de asemenea abilitatea de a captura clipuri video 4K.

CITESTE SI:  Huawei lanseaza smartphone-ul Honor Note 8 cu un display masiv de 6,6 inch

Din pacate, avand in vedere ca aceasta camera A99 II vizeaza profesionistii, nu va fi ieftina. Sony a pus pe A99 II un pret de 3200 de dolari si se asteapta ca va fi disponibila incepand cu luna noiembrie.